facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante Mondo

Info

Mondo Pizza & Pasta

Geschiedenis

Mondo is reeds jaren gespecialiseerd in het creëren van heerlijke Pizza's en Pasta's.
Bovendien beschikken wij elke dag over heerlijke suggesties.

Wij beschikken over een ruim assortiment van Italiaanse specialiteiten.

Op ondervermelde website vindt u alle informatie terug en kan u ook de afhaalgerechten bekijken. Indien u ons wenst te contacteren kan dit via het contactformulier op de website.

Veel plezier !

Adres: Wijvestraat 37, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 011605359
Stad: Zonhoven
Route: Wijvestraat 37
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Zonhoven termolen, Pizza Mondo, Italiaans restaurant, Restaurant halveweg Zonhoven, I take away, Italiaans restaurant Heusden, Italiaans Restaurant Houthalen, Italiaans restaurant Halen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Venus Zonhoven Venus Zonhoven 1 km Triestig 16euro voor een kebap schotel. Friet keihard en uitgebakken. Of heel plat en...
Da Nuko Da Nuko 2 km Fantastisch lekkere pizza's. Misschien niet het hipste interieur, maar super vriendel...
Minahuis Minahuis 2 km Het was zeer lekker en verzorgd, de bediening had ons niet heel goed begrepen waardoo...
Pizzeria I take away Pizzeria I take away 3 km Zeer lekker eten aan democratische prijzen. Altijd vriendelijk en het is er ook gezel...
Recensies
Mooi en trendy Italiaans restaurant, met een gezellig buiten terras. Wekelijks wisselend menu. De smaak van de gerechten is zeer lekker. Een super vlotte en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader!
Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs. Erg aardige bediening
Ik ben hier in jaren niet geweest tot deze week en jongens wat een evolutie zeg. Vroeger was het hier al lekker en gezellig, maar nu ze naar een menukeuze zijn overgestapt ipv à la carte zijn de gerechten ook nog wat verfijnder geworden. Topkwaliteit, top bereiding en bediening is heel persoonlijk zoals het hier altijd geweest is. Het terras is ook heel gezellig in het groen. Dikke aanrader.
Geweldig restaurant waar we zowel pizza’s afhalen als gaan eten. Alles is altijd vers en de pizza’s zijn nergens beter. Werken goed op tijd, als je op voorhand bestelt is het nooit lang wachten. Mensen zijn heel vriendelijk. Absolute aanrader!
Het totaalpakketje is gewoon top! Heel vriendelijke mensen, de zaakvoerder brengt de warme Italiaanse sfeer zeer goed over naar zijn klanten. Het eten is meer dan 5 sterren eigenlijk, vers, puur. De wijnen zijn uitmuntend ook dankzij het goed advies.
Het was een super gezellige avond. Het eten, de bediening en de sfeer was top. Bedankt , we komen zeker nog eens terug.
Zeer goed ontvangen door gastheer. Heel lekkere keuken. Mooi buitenterras. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank u wel Bart!
Altijd heel lekker eten! Een absolute aanrader!
Zeker aanraden. Heerlijke Italiaanse eten en vriendelijk en snel bediening
Heerlijke gerechten in een warm huiselijk kader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid