facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante Bellavista

Ristorante Bellavista

Info

Bellavista is een gezellig Italiaans restaurant met een schitterend uitzicht op de Schelde.

Ontdek onze heerlijke gerechten via onze website: http://ristorantebellavista.be/

Adres: Georges Van Dammeplein 59, 9140 Temse
Telefoonnummer: +32 (0)3 711 22 01
Stad: Temse
Route: Georges Van Dammeplein 59
Postcode: 9140



op zoek naar gerelateerd: Bellavista restaurant, Wilfordkaai Temse restaurants, Restaurant aan de Kaai Temse, Pasta Temse, Ristorante bellavista tripadvisor, DE ZAATMAN, Palingshuis Temse, Bella Vista Kortemark
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eatalia Eatalia 573 meter Restaurant met een bijzondere formule voor gezinnen met kinderen: de bovenste verdiep...
Recensies
Prachtige zaak en schitterende locatie. Lekker eten! Deze keuken heeft een betere bediening nodig om 4 of 5 sterren te verdienen. Een aperitief laten wachten op de toog in een zonde. Veel personeel maar zien ze het werk? Update 22-4: perfecte service en lekker gegeten
Niet slecht maar ook niet mega... Een Belgisch Italiaans restaurant, waar de gerechten een Belgische versie zijn van de originele klassiekers. De bediening was goed en vriendelijk. De gerechten zijn verzorgd maar ze kunnen een tikkeltje beter. Als antipasti de Bruschetta Al Forno, weinig smaak en het broodje was wak. Teveel mozzarella en een te dikke schijf tomaat er op. Dit mocht gerust verfijnder en vooral beter gekruid oa look ontbrak. Voorgerecht was een Bellavista Misto en een Carpaccio. De Misto was goed, beter gekruid dan de Bruschetta. De carpaccio mistte kruiding, frisheid... Qua hoofdgerecht kan ik het niet laten om krokant gebakken kalfsniertjes te bestellen. Kalfslever en -niertjes zie je niet vaak op de menukaart, dus chapeau dat ze dit aanbieden. Maar ze waren spijtig genoeg té krokant en dus te bien cuit. Geen malse binnenkant in een krokant korstje. De spaghetti al ragu is spijtig genoeg een eenvoudige Vlaamse spaghetti bolognese met dikke spaghettislierten. Misschien toch gaan voor een minder saus en de fijne capellini. Aangename setting, mooi restaurant. De tafeltjes staan misschien te dicht bij elkaar maar dat is best gezellig.
Als voorgerecht namen we de lookbroodjes. Correct en lekker maar er mag veel meer look worden gebruikt. De kaas overheerst -jammer genoeg- het volledige broodje. Als hoofdgerecht nam ik de tagliata suggestie en mijn partner de lasagne. Beiden zeer lekker. Mooie prijs/kwaliteitverhouding. Afsluiten deden we met het assortiment van de zoete dessertjes. Mooi bordje met vier verschillende desserts. Lekker. De rode huiswijn was niet geheel mijn persoonlijke smaak maar was zeker niet slecht. Eerder aan de zoete lichtere kant. Samengevat een mooie avond!
Vandaag een heerlijk 3-gangen lunchmenu @26,5 € p.p. gegeten op het zonnige terras met zicht op de Schelde. Vriendelijke ontvangst en bediening. Voor voor-en hoofdgerecht waren telkens 3 mooie keuzes. Ik koos als voorgerecht een mosselsoepje, mijn echtgenote de kaaskroketjes. Met een vleugje pastis en een paar draadjes saffraan zou het soepje uitmuntend geweest zijn. Het was zeer goed gevuld o.a. met mosselen, kokkels, stukjes vis... Lekker! Als hoofdgerecht kozen we de beiden de steak met gegrilde groenten en ovenaardappels. Als kostenloos toemaatje pepersaus met groene peper. Mijn steak was bleu gebakken zoals gevraagd maar nog wel een beetje koud in het midden. De saignant van mijn tafelgenoot was juist. De smaak en de textuur van het vlees waren top. Een eenvoudig maar smaakvol mokka-ijs/slagroom/koffie dessert sloot de lunch af. Een aanrader, met een prachtige kwaliteit-prijsverhouding, we komen zeker terug!
Super lekker restaurant veel keus en gezellig om te zitten ook op terras Top !
Super toffe locatie. Zicht op de oude Boelwerf site, de Schelde en de brug van Temse. Lekkere escalope met citroen. Beperkte wijnkaart, uiteraard met focus op Italiaanse wijnen uit zowel Noord, mid als Zuid Italië. Ook paar wijnen per glas. In alle prijsklassen.
Mooi etablissement met leuke sfeer en heerlijk eten. Een aanraderEten: 5/5
Het was een aangename avond. Het eten was lekker in normale proporties; niet te weinig en niet te veel. We werden bedient door studenten, er was wel weinig vaste zaalmedewerkers.
Onlangs 's avonds gaan eten.we zaten boven met een fantastisch panorama.lekker eten en ondertussen genieten vd zonsondergang boven het water.het eten is er super lekker,heel uitgebreide keuze.jonge equipe waar nog beetje werk aan is.
lunch gegeten. bediening was zoals het hoort; beleefd, professioneel en snel. paste met paddestoelen: italiaans met een belgisch tintje is net iets zwaarder dan zuiver Italiaans maar erg lekker. Ik vond heerlijk. Mooie zaak, prachtig uitzicht over de Schelde. Ik kom hier terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid