facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante Al Dente Aarschot

Ristorante Al Dente Aarschot

Info

Maandag en dinsdagmiddag gesloten

Adres: Theo De Beckerstraat 48, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 3216350670
Stad: Aarschot
Route: Theo De Beckerstraat 48
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Al Dente pizza, Restaurant Aarschot, Al Dente Antwerpen, Italiaans restaurant Aarschot, Pizza Al Dente aarschot, Italiaans restaurant Averbode, Al Dente Gistel, Al Dente Aarschot Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Pasta La Pasta 103 meter Zeer vriendelijke chef, zeer lekker gegeten, fijne bediening . Top! Zeker een aanrade...
Cala Luna Cala Luna 299 meter Over heerlijke verse pasta’s en pizza !! Zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben enorme ...
Recensies
Heel lekker gegeten op een superleuk terras met een goede bediening !!! Graze mille Ettore
Zeer gezellige zaak, zeer vriendelijke mensen en vooral: ZALIGE keuken! Heerlijk gegeten
Tot vandaag geen slechte ervaring gehad bij jullie, jammer dat daar vandaag een einde is aan gekomen. Met 2 vrienden dachten we een pizza te eten bij jullie. Het terras was vol en mochten we niet binnen. Vooral de manier waarop jullie dit melden kon beleefder en klantvriendelijker. Pizza afhalen dan maar en 3 diavolas besteld, thuis aangekomen merken we dat dit, zelfs met de beste wil van de wereld, geen diavola was en zelfs niet kon doorgaan als een margharita. 45€ zeer slecht gespendeerd. Zeer jammer.
Geweldig goed gegeten. Beperkte kaart tegenover zomer/lente peroode maar super lekkerEten: 5/5
Ronduit abominabel, de wachttijd was langer dan men gemiddeld tussen twee maaltijden wacht. Dit dan ook nog eens voorhebben op een dinsdag maakt het des te erger. Ik raad iedereen ten zeerste af hier te komen als men niet een volledige dag vrijaf heeft. Het eten is daarnaast ook ondermaats ten opzichte van de prijs.
Per mail gereserveerd, maar nooit antwoord gekregen. Dan maar gebeld en reservatie telefonisch vastgelegd. Komen er vandaag toe en zijn gesloten omwille van onvoorziene omstandigheden. Huwelijksverjaardag dan maar elders gevierd... Kan altijd gebeuren, maar kleine tip: bij reservatie contactgegevens van de klant vragen zodat je die kan verwittigen in dergelijke gevallen. Toch nog twee sterren omdat we er tijdens corona eens takeaway haalden en dit ons wel wist te smaken :
Smakelijk gegeten op een fijne locatie. Het terras is ruim en ligt aan het water. Instant vakantiegevoel : Supervriendelijke bediening. Onze ervaring was top. Alla prossima volta!
Perfecte pizza's, super bediening. Een dikke duim aan de uitbaters. Ambiance verzekerd!
Zeer gezellig, zeer lekker, ook prijs kwalitatieve maaltijden. Een minpuntje bij mijn laatste maaltijd, ik had bij mijn gerecht kaviaar verwacht, zoals aangegeven op de menukaart en dat was niet gegeven terwijl anders werd beweerd. Ik ken kaviaar en dat lag niet op mijn bord. Gelukkig werkt er sympathiek personeel en hebben ze ons getrakteerd met een drankje van het huis. Voor herhaling vatbaar.
Op 28/08/2021 ben ik in dit restaurant komen eten in het gezelschap van een grote groep 16 personen, en dit was voor ons een enorm positieve ervaring. Het personeel was vriendelijk en deed veel moeite, ook wanneer er sprake was van een miscommunicatie bij het aantal personen van de reservering. Én het meest belangrijke van al: stuk voor stuk hebben we zalig gegeten, oprecht super lekker en écht Italiaans, geen slappe Westerse versie. Tenslotte zijn ook de porties groot. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid