facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RimRam

RimRam

Info

RimRam, da's copywriting 'à gogo': in alle vormen en maten! De hele zwik. De santenboetiek. Inclusief gepast advies en zelfs een occasionele opleiding!

Geschiedenis

COPYWRITING...

RimRam, da’s als tartine en boterham. Speels. Vanzelfsprekend. Zoals schrijven hoort te zijn. Het rijmt. Het spoort. Het dendert. Raak. Woorden voor elkaar gemaakt. Van concept en short tot long, van web tot corporate. De hele zwik. De santenboetiek.
Copy à gogo.

EN MEER:

1.
Communicatieadvies en account management

Bekijk je ’t graag breder? Vraag je je af wanneer en waar je nu het best communiceert om jouw doelpubliek te bereiken? En wie al die communicaties voor je kan realiseren? Inclusief de vertaling, het ontwerp, de fotografie? De realisatie van je website of drukwerk?

Ook dan ben je bij RimRam aan het goeie adres. Want vanuit mijn jarenlange ervaring in marketing en communicatie zorg ik graag voor gepast communicatieadvies. Bovendien heb ik een netwerk van vakmensen om me heen verzamelt die al dat moois ook voor je kunnen waarmaken. Ik stuur hen daarbij graag voor je aan. Been there, done that

2.
Opleiding

Je wil dat ook kunnen? Of je wil de pen van een of meerdere van je mensen aanscherpen? Dan kom ik graag langs voor een workshop of coaching op maat, in de taal van je keuze.

Ik organiseer ook regelmatig opleidingen in open aanbod. Op dit moment zijn er modules rond headline en short copy en rond het bedenken van een creatief concept. Een module rond creatief taalgebruik is in ontwikkeling.

www.rimram.eu

Adres: Karel Nerinckxlaan 13, 1500 Halle
Telefoonnummer: +32 (0)494 89 36 95
Stad: Halle
Route: Karel Nerinckxlaan 13
Postcode: 1500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lotsofdots Lotsofdots 2 km Lotsofdots is een creatief bureau uit Halle (1500). We zijn gespecialiseerd in corpor...
Dreamgate Agency Dreamgate Agency 3 km Maandag besteld, vrijdag geplaatst! Goeie kwaliteit aan een schappelijke prijs. Het e...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid