facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rikiesto

Info

Ben je op zoek naar onderaannemers? Of ben je juist op zoek naar extra projecten in de bouwsector? Word dan nu lid van Rikiesto, waar wij aannemers met elkaar matchen.



"Het grote bouwnetwerk van Vlaanderen waarin u in contact komt met aannemers en/of onderaannemers! Grote bouwprojecten en kwalitatieve onderaannemers!"
Adres: Liersebaan 58, 2240 Zandhoven
Telefoonnummer: +32472023603
Stad: Zandhoven
Route: Liersebaan 58
Postcode: 2240



op zoek naar gerelateerd: Werken in onderaanneming bouw, Onderaannemers gezocht Limburg, Onderaannemers gezocht Oost-Vlaanderen, Onderaannemers gezocht West-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VYTA Verzekeringen VYTA Verzekeringen 629 meter Zeer goede service met duidelijke uitleg! Mooi kantoor, ideaal om te parkeren!
Recensies
een echte triestig verhaal met mevrouw Sylvia Geyskens en Mevrouw Debbie Wouters. Wij hebben voorshcoot betald en wachten op werkman bij ons huis te werken , na vier weken kregen wij email : zij hadden het berijf verkocht ..... nu zij kan niks meer voor ons doen, natuurijk zij wil ook geen geld teruggeven. is dat logisch met haar manier om te werken ? wij ziiten nu vast hier in koud met twee kindern 2.5 en 6.5 jaar . natuurijk gaan wij met advocaat contacteren, maar ik ben echt boos met ons situatie door haar en het bedrijf. onze kinderen moeten zo leven nu met de kapot huis . echt nooit iets doen met die familie .
Afzetters, laten kleine aannemers veel geld betalen zonder dat ze er iets voor terug doen. U zegt dat mijn facturen onbetaald blijven, maar ik betaal deze zoals ik elke keer beloof voor het einde van elk kwartaal. ik heb nog niets geweigerd, de timing van de persoon met wie u mij in contact bracht en mijn timing kwam gewoon niet overeen uit. Dus alles wat u vertelt over mij is pure zever.
Rikiesto, beloven veel maar komt niets van in huis. In de tak elektriciteit waar ik actief in ben is er zo goed als geen aanbod, integendeel.. wanneer je rubriek elektriciteit kiest op de app krijg je renovatiewerken. Het beperkte aanbod dat er dan wel is zijn loze belofte en aanbiedingen. Er zijn andere platformen die veel minder geld kosten en wel doen wat ze beloven. In mijn ogen voor elektriciteitswerken: hell no !!
Ik heb betaald voor vloer renovatie, pleiteren van vier muren en centraal verwarming. Ze zijn in Maart begonen. Het is eind November en het is nog niet af.
Goede service. Was dringend op zoek naar ervaren, Belgische onderaannemers en een week later zijn deze al kunnen opstarten. Bedankt voor me uit de nood te helpen.
Bedankt voor de goede service. Soms valt er eens een offerte weg en zit ik even zonder werk. Dan gebruik ik jullie platform om bij een aannemer in onderaanneming te gaan werken!
Zeer veel aanbod van vloerwerken. Werk nu af en toe voor een aannemer vloerwerken. Bedankt
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Rikiesto met het openbaar vervoer


Zandhoven Dorp Vierselbaan 100 meter
420
421
427
428
Zandhoven Dorp Vierselbaan 100 meter
420
427
Zandhoven Dorp perron 2 210 meter
406
408
411
412
419
Zandhoven Dorp perron 1 210 meter
406
411
412
419
Zandhoven Dorp 270 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid