facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijwielen 't Ventiel

Rijwielen 't Ventiel

Info

Fietsenwinkel in hartje Kontich

Adres: Rubensstraat 13, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 034577841
Stad: Kontich
Route: Rubensstraat 13
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Woensdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Lier, Fietsenwinkel Pelt, Fietsenwinkel fiets, Fietsenwinkel Mechelsesteenweg, Fietsenwinkel Liersesteenweg, Fietsenwinkel Nijlen, Fiets Mortsel, Fietsenwinkel België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Velodi Velodi 315 meter Topservice! Razendsnel en zeer vriendelijk verder geholpen! Ik kom zeker terug... Grt...
TK hockey Belgium TK hockey Belgium 1 km TK is a German hockey brand. This quality hockey equipment is available is several po...
DirtE19 vzw DirtE19 vzw 2 km Vandaag weer een heerlijke dag gehad op de trail. Dit blijft één van de leukste plekk...
Recensies
Mijn vriend heeft een elektrische fiets besteld van zo’n 4000 euro. Bij de aankoop werd gezegd dat hij er een paar weken op ging moeten wachten. Als hij het vrouwenmodel koos, ging het snel gaan. Hij heeft om deze reden voor het vrouwenmodel gekozen. Wat duidelijk aan geeft dat hij de fiets snel nodig heeft. Nu heeft hij via telefoon te horen gekregen dat hij pas binnen een half jaar zijn fiets zal krijgen en hij kan niet kosteloos annuleren. Dit noem ik oplichterij.
Deze zaak is uitmuntend door een zeer ruime keuze en professioneel personeel dat alle tijd neemt om de juiste fiets te kiezen.
Wat een klantvriendelijkheid ! Een winkel met een zeer ruim aanbod in verschillende prijsklasses. Men neemt echt de tijd om je voldoende te informeren en te begeleiden in je zoektocht. Men gaat mee in de zoektocht van de klant. Ook kleine herstellingen voert men uit, waarbij er open wordt gecommuniceerd over de hersteltermijn. Door de drukte kan deze misschien oplopen, maar daar zijn ze duidelijk over.
Heb juist 2 fiets buitenbanden plus 2binnenbanden gekocht in deze fietskaart en raad gevraagd om een elektrische fiets en heb daar een hele vriendelijke uitleg gekregen en niets was teveel ja dat was een toffe ervaring toplaag daar ga ik meer komen
Grote winkel, veel keuze en zeer fijn personeel. Ik heb er een heel duidelijke en eerlijke uitleg gekregen over speed pedelecs en kon zelfs een aantal modellen testrijden. Topservice!
Vriendelijk en bekwaam personeel, ruim aanbod aan fietsen en alles wat daar bij komt kijken. Ze doen ook onderhoud en reparaties van fietsen.
Toffe en aangename service. Zeker een aanrader om daar je fiets aan te kopen. Hebben er ook veel op stock staan.
Vriendelijke en helpend personeel, kocht iets in winkel en vroeg iets over een klein mankement aan fiets en werd dadelijk geholpen zonder iets te moeten betalen.
Vaste waarde waar ze je al jaaaaren steeds goed helpen bij herstellingen, keuze van fietsen of ander materiaal. Blijft dus ook voor mij nog altijd the place to be in Kontich voor een trapmobiel.
Klein probleem met voorvering van mijn Scott en na telefoontje mocht ik er even mee langskomen, zou max 1 dag duren. Ter plaatse nam men niet eens de moeite om even naar de fiets of het probleem te kijken maar was het standaard “deze is niet bij ons gekocht, dus komt achteraan in de rij. Klaar binnen 1 week”. Dat voor een erkende Scott dealer. Blijkbaar te veel moeite om even te kijken wat het probleem zou zijn. Nu weet ik ook dat ik voor eventuele nieuwe fietsaankopen voor het gezin een ander adres ga zoeken. 0/5 qua klantvriendelijkheid, hier kom ik niet meer terug. Voor Scott fietsen ben je beter af bij Van Pelt in Mortsel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid