facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Optimal

Rijschool Optimal

Info

Rijschool Optimal is gevestigd op de Turnhoutsebaan in Deurne, vlakbij het Rivierenhof.

Geschiedenis

Rijschool Optimal is gevestigd op de Turnhoutsebaan in Deurne, vlakbij het Rivierenhof. Onze school is opgericht door Abderrahim El Ammani die meer dan 20 jaar ervaring heeft opgedaan als instructeur, en die zijn afdruk wou zetten op de wereld van de rijschool.

Hier is hoe hij het beter doet:

Betaalbare rijlessen

Veel rijscholen rekenen U hoge kosten aan voor hun diensten. Als U dan (ondanks de begeleiding van de school) niet slaagt op het examen, mag U nogmaals de portefeuille bovenhalen voor dezelfde kosten. Dit is niet alleen ontmoedigend, maar ook niet financieel vol te houden.

Leren rijden zou geen intimiderende investering moeten zijn. Onze leerlingen zullen niet financieel gegijzeld worden zodat zij rustig met hun leven kunnen verdergaan en beter kunnen focussen op de rijlessen zelf.

Voorlopig rijbewijs vervallen? Geen zorgen! Bij onze rijschool moet u niet gewoon weer van achter aanschuiven, maak een afspraak om met ons team een passende aanpak te analyseren.


Les op maat

U werkt. U studeert. U zorgt misschien voor een gezin. Wij zorgen ervoor dat onze lessen geen obstakel zijn voor uw persoonlijke leven. Dankzij onze flexibele schema’s kunt U zelf Uw lesuren invullen.

Maar ook Uw personaliteit wordt in aanmerking genomen. Bent U bijvoorbeeld een competitief persoon, dan krijgt U uitdagende minidoelstellingen om te behalen. Bent U een meer gemoedelijk persoon, dan wordt de nadruk meer gelegd op rustig de ligging van de weg te leren kennen.


Gecertificeerde instructeurs

Vaak is het niveau van een instructeur niet goed genoeg om de leerling te helpen zoals die dat verdient. Stress en frustratie zijn dan het resultaat. Optimal neemt instructeurs in dienst die niet alleen uitblinken in hun rijcapaciteiten, maar ook voeling hebben met hun leerlingen. Daardoor zorgen wij ervoor dat uw slagingskansen zeer groot worden.


Lesgebieden

Onze praktijklessen en examens kunnen genomen worden in verschillende examencentra’s. U moet dus zeker niet in de buurt van ons kantoor wonen om van onze diensten gebruik te maken! Dankzij een gedetailleerde kennis van de lokale wegen kunnen wij U zo goed mogelijk voorbereiden op de zogenaamde “strikwegen” van een examinator. Ons kantoor is namelijk nabij het examencentrum van Deurne gelegen.

Adres: Turnhoutsebaan 102, 2100 Antwerpen
Telefoonnummer: + 32 493 93 69 36
Stad: Antwerp
Route: Turnhoutsebaan 102
Postcode: 2100


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Goedkoopste Rijschool Antwerpen, 20 uur rijles prijs Antwerpen, Beste rijschool Antwerpen, Rijschool Antwerpen Zuid, Goedkope rijlessen, Rijschool Antwerpen tarieven, 20 uur rijles goedkoop, Rijschool Brussel prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
School voor Biodanza Rolando Toro - Antwerpen School voor Biodanza Rolando Toro - Antwerpe... 1 km “Het zijn van een Biodanza docent geeft ons de mogelijkheid om in elke les het paradi...
IMS Borgerhout IMS Borgerhout 2 km Een school met een hart in het hartje van Borgerhout op de Turnhoutsebaan
Scheppersinstituut Deurne & Antwerpen Scheppersinstituut Deurne & Antwerpen 2 km middelbare ASO-TSO-BSO- school met campussen in Deurne en in Antwerpen
Stedelijke basisschool De Vlinders Stedelijke basisschool De Vlinders 2 km ik was kroeger bij Jolie tog en ik heet chams eddine doei :
FICO Osteopathy Academy FICO Osteopathy Academy 2 km Top professioneel osteopaten opleiding
FICO Osteopathy Academy Antwerpen FICO Osteopathy Academy Antwerpen 2 km Top professioneel osteopaten opleiding
Mrs. Parker School Mrs. Parker School 2 km Marie, onze dochter heeft, verschillende keren drumles gekregen van Bette. De lessen ...
ICZO ICZO 2 km Iczo is een geweldig opleidingsinstituut met goede docenten en een heel groot aanbod ...
Rhythm Tapdans Antwerpen Rhythm Tapdans Antwerpen 3 km RHYTM TAPDANS komt uit NY, de smeltkroes van culturen: Afrikaanse rituals, IerseJig,....
Walbaum Brothers Walbaum Brothers 3 km Grafisch maatwerk is ons handelsmerk. Geen algemene opleidingen en interventies maar ...
Ellgurd Ellgurd 3 km Om je te leren bewegen in je eigen lijf is er maar één adres in Antwerpen. Persoonlij...
Zhen Wu Antwerp Zhen Wu Antwerp 3 km Zhen Wu Martial Arts is an international organization with strong lineages and ties t...
KAA muze KAA muze 3 km Goede service, verstand van bier en live muziek!Eten: 5/5
FingerPay FingerPay 3 km [This is a school project]
Academie Verbist Academie Verbist 3 km Super mooi bijgekbipt en kleur terug heel mooi Ben content
Dansstudio Arlekino ism MAGO Dansstudio Arlekino ism MAGO 3 km Top dansstudio waar iedereen zich thuis voelt!
Stedelijke Basisschool De Wereldreiziger Stedelijke Basisschool De Wereldreiziger 3 km beste school in de hele wereld
Recensies
Dikke dank u voor de begeleiders Na een aantal keren gebuisd met praktijk examen. Verander naar rijschool optimal deze begeleiders geven goed advies een tips een nemen hun tijd om iets uit te leggen. Zo’n positieve ervaring is moeilijk om uit te leggen. Wil je u rijbewijs halen is maar 1 rijschool die ik kan aanraadden “OPTiMAL” een zeker niet duur vergeleken met andere rijscholen.
Super rijschool Vriendelijk instructeurs die het je echt goed willen leren. Goedkoper dan de andere scholen. Ze zijn ook super flexibel met uren en afspraak momenten. Op het vlak van veiligheid valt er ook niets slecht te zeggen. Familiale leeromgeving. Dikke aanrader
Deze rijschool kan ik met 1 woord omschrijven: Fantastisch!! Ik had nog nooit in mijn leven met de auto gereden, en ik had natuurlijk heel veel stress tijdens de eerste les uren. Maar de 4 rij instructeurs die ik heb gehad, waren enorm vriendelijk en behulpzaam. Hierdoor voelde ik me snel op mijn gemak en gingen de rij lessen super vlot. Als je nog niet zeker bent welke rijschool je wilt pakken, twijfel dan niet want dit is zeker de beste optie!
De beste rijschool. Ik ben nog nooit zo tevreden geweest over iets. Maar deze rijschool is gewoon de beste. Ze leren je alles wat je moet weten. Ik had daar mijn 2uutjes gedaan voor mijn examen en ik heb in die 2uurjes meer geleerd dan dat ik in mijn 20uutjes heb geleerd bij een andere rijschool. Ik raad jullie echt aan om naar daar te gaan. Rijschool Optimal is de beste rijschool ooit. En goeie begeleiders. Bedankt rijschool Optimal.
Beste rijschool ooit ! Net net mij examen geslaagd, ik had faalangst en stress. Dit hebben ze met mij helemaal opgelost zodat ik perfect mijn examen heb kunnen doen ! Nog is bedankt Optimal !
Heel goede en leerrijke rijschool. Van de eerste keer erdoor voor mijn praktijkrijbewijs!! Zeker en vast een aanrader!
Als je beter auto wilt leren rijden om ongelukken te voorkomen, moet je bij rijschool optimal zijn. Want hier ben je aan het juist adres om beter te leren rijden
Wat een geweldige ervaring opgedaan bij Rijschool Optimal. Heel goede instructeurs, ze zijn heel professioneel en geven ontzettend goede tips!
Ik heb mijn 20uur gedaan , ik heb heel veel van geleerd, ik ben echt blij dat ik die rijschool heb gekozen, die helpen heel graag ,vriendelijke mensen , ikhun heel veel dankbaar.
Optimal rijschool is de beste rijschool die ik heb ervaren ! Met profesionele rijlessen , echte aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid