facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijcoach Sophie

Rijcoach Sophie

Info

Rijschool Sophie erkenning nummer: 2835.01



"Het rijbewijs halen zie ik als een investering op lange termijn in veiligheid.Door mijn jarenlange ervaring kan ik je niet alleen helpen met het verkrijgen van je rijbewijs, maar vooral met het aanleren van de juiste rijtechniek waarvan je levenslang de vruchten plukt."
Adres: Kloosterpoort 2, 3960 Bree
Telefoonnummer: 0472231910
Stad: Bree
Route: Kloosterpoort 2
Postcode: 3960



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Bree afspraak maken, Rijschool Wirix, Rijschool Hendriks
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Examencentrum Voor Rijbewijs Examencentrum Voor Rijbewijs 2 km Als u examinator 381 heeft. Moet u weten dat u een slaagkans heeft van 1%. Het maakt ...
Recensies
Ik heb onlangs 6 uur rijles gevolgd bij deze rijschool, en ik kan eerlijk zeggen dat ik meer dan tevreden ben met hun begeleiding! Ik wil persoonlijk Sophie bedanken voor haar fijne en professionele manier van aanpak. De instructies waren heel duidelijk en ook goed uitgelegd.Ik heb enorm veel bijgeleerd. Ze heeft me alle nodige ondersteuning en begeleiding gegeven om me voor te bereiden voor het praktijkexamen. Zonder haar zou ik mijn praktijkexamen niet gehaald hebben! Nogmaals bedankt Sophie en de rest van het team voor de geweldige ervaring!
Een geweldige rijschool! Ze zijn heel nauwkeurig en stipt in hun werk. Ook de rijlessen vond ik heel fijn. De instructies waren heel duidelijken ze geven ook duidelijk aan waar de valkuilen zijn. Alle rijinstructeurs waren heel goed in hun werk maar Daniël vond ik het fijnste om mijn rijlessen mee te hebben. Hij is heel respectvol, vriendelijk en vooral heel rustig wat ik heel hard waardeer aan hem. Bij grote en kleine fouten reageerde hij heel gepast en begripvol. Ook andere rij instructeurs zijn één voor één mensen die heel goed in hun werk zijn en de leerlingen heel hard steunen om hun rijbewijs te halen. Ik was niet de makkelijkste leerling maar het is me ook gelukt. Twijfel zeker niet om voor rijschool Sophie te kiezen! Ze weten waarvoor ze staan en hoe ze aan jou moeten werken om te slagen. Dankjewel Sophie om snel nog een datum voor mij te regelen voor mijn praktijk!
Geweldige rijschool! Zeer duidelijke theorielessen op een leuke manier gebracht door Sophie. Aan de 20 uur praktijklessen heb ik ook enorm veel gehad. Wat een unieke manier om alles stap per stap aan te leren in plaats van dat je alles sturen, pinken, gas-rem, spiegels kijken, schakelen,... vanaf de 1ste moment moet combineren. Bij veel van mijn vriendinnen was dit een probleem om alles te gelijk aan te leren dus ben ik zeer dankbaar voor deze unieke aanpak want het werkte!!! Met een extra bedankje aan Daniël voor zijn geduld, meermaals herhalen en herhalen van de basics en de gezellige sfeer tijdens het rijden. Ik hoor nu vaak dat ik precies al jarenlange ervaring heb achter het stuur en mopjes zoals "niet verwacht dat ik dit ooit ging zeggen bij een vrouw maar jij kan geweldig goed en veilig rijden voor een vrouw" blijven ook niet achterwegen. Super tevreden en dankbaar!! P.s.: die voorrang van rechts, daniel, daar blijven we extra aandacht aan geven zene! Groetjes Sarah
De communicatie qua planning van de lessen en het praktisch examen liepen perfect. Daniël geeft ook goed en duidelijk les. Hij legt alles goed uit en geeft continu tips. Ook de sfeer tijdens de les in de auto zelf is geweldig leuk. De rijlessen zijn zo voorbij voor je het beseft gewoon omdat ze zo leuk zijn : Ik zou deze rijschool echt aanraden aan iedereen.
Zelf heb ik rijles gehad van Daniël. Enorm tevreden van! Mijn eerste keer rijden was bij deze rijschool en ben hier dan ook enorm snel gegroeid. Bij mij zelf is er veel geduld nodig maar dit was er zeker! Ik ben dan ook gisteren geslaagd door deze rijlessen!
Toen ik naar de rijschool gien voor de eerste keer volledig gestrest niet weten hoe en wat, maar na mijn eerste rijles met Danïel was dat volledig voorbij. Hij weet hoe hij andere tot rust kan brengen en een babbeltje slaat hij zeker niet af Dominique ook een hele toffe iets strenger maar dat moet eh Sophie een hele toffe madam heel vriendelijk… het is een rijschool waar je veel van bijleert en je kunt ze altijd bereiken.. ZEKER AAN TE RADEN!!!!
Zeer goede rijschool die mij heeft geholpen in het halen van mijn rijbewijs! Daniël was vriendelijk en heeft me top begeleid. Zijn instructies waren steeds helder en duidelijk. Hij gaf goede tips en had een motiverende en rustige houding, wat ik heel helpend vond. Ook mijn broer was dankzij deze rijschool geslaagd van de eerste keer. De communicatie rond de praktische regeling verliep ook heel vlot via Sophie. Jullie zijn hartelijk bedankt!
20 uren rijles gevolgd en daniel is een zeer geduldige, gemotiveerde instructeur Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en de minpuntjes worden extra doorgenomen. Ik ben van de eerste keer geslaagd en daarom raad ik deze rijschool aan iedereen aan.
Zeer aangename rijschool! Alles word tot in de puntjes doorlopen waardoor je met vol zelfvertrouwen je examen gaat afleggen. Daniel de instructeur weet waarover hij spreekt!
Hele fijne rijschool. Ze hebben me goed geholpen en gesteund. Ze hebben me heel goed voorbereid op mijn examen. Zonder hun had ik mijn rijbewijs nooit gehaald!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid