facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Richard_Belgium Precious Metals

Richard_Belgium Precious Metals

Info

Established in 1956. We sell and buy gold and silver bars, coins, jewelry and watches. New, vintage, antique. Repairs. In-house gold foundry.



"Established in 1956. We sell and buy gold and silver bars, coins, jewelry and watches. New, vintage, antique. Repairs. In-house gold foundry."
Adres: Overwinningsstraat 16, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 038866254
eb.drahcirlaatemlede@ofni
Stad: Willebroek
Route: Overwinningsstraat 16
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crelan kantoor Willebroek Crelan kantoor Willebroek 187 meter "Wij bieden u financieel advies en bankoplossingen van Crelan Bank en zijn verde...
Zakenkantoor Kevin Van Oorschot BVBA Zakenkantoor Kevin Van Oorschot BVBA 215 meter Kevin Van Oorschot - DVV consulent te Willebroek. Alle verzekeringen, woonkredieten,...
Recensies
Supervriendelijke ontvangst… correcte info en rustige sfeer…geen druk om te kopen of te verkopen… prachtig horloge zoals in de beschrijving… ik ben 100 percent tevreden met mijn verkoop van het oude goud en evenveel tevreden met de aankoop van de prachtige Rolex … jullie hebben een klant gewonnen !!! Bedankt !!!
Vandaag oude gouden uurwerken verkocht eenvoudige oude gouden uurwerken Professioneel en eerlijk bedrijf. Vriendelijk ontvangst en goede informatie ontvangen. De tijd wordt genomen die nodig is voor een correcte schatting. Na prijssetting geen gepush voor verkoop. Alles wordt nauwkeurig gewogen en het karaat bepaald. Van oude gouden uurwerken worden de mecaniek en het glas verwijderd en de reele goudwaarde bepaald Eerlijke en zeer goede marktprijs ontvangen. Het geld wordt direct via overschrijving op de rekening gezet Een aanrader voor allen die oude juwelen willen verkopen.
Vandaag langs geweest met heel wat oud zilverwerk dat ik hier en daar geërfd had: bestekken, schotels, schaaltjes enz. Zeer vriendelijke én stijlvolle ontvangst. Verschillende medewerkers namen ruim de tijd om voor mij uit te zoeken wat nu precies echt zilver was of verzilverd metaal. Het echte zilver werd met de glimlach aangekocht en ik kreeg de afgesproken, mooie prijs al meteen op mijn rekening. 10 op 10 en een aanrader !
dit adres doorgekregen van mijn juwelier. Inderdaad, ze zijn super vriendelijk !!! Zeer professioneel, zeer correct, eerlijk. Je krijgt de prijs die ze overeenkomen op de website. Ik had nog enkele kleine 'bijvraagjes', niets is teveel, met evenveel plezier krijg je de info ! Dankjewel Agneta en team. Een aanrader !
Erg slechte onrvangst. Arrogante zaakvoerder. Deal niet doorgegaan omdat hij geen instant overschrijving wilde doen. Hij vindt dat je er maar op moet betrouwen dat hij nadien zal overschrijven. Ik vraag me af hoe hij zou reageren wanneer een klient een duur horloge wil kopen en vraagt of hij het "later" mag overschrijven. Opgepast dus !
Juwelen via post naar hen gestuurd! Op amper 2 dagen tijd een zeer correcte prijs gekregen en gestort op mijn rekening. Zeer vriendelijke dame die mij telefonisch contacteerde. Bedankt voor de perfecte service.
Gisteren bij Edelmetalen Richard geweest, we werden daar op een rustige en professionele manier ontvangen. Er was helemaal geen druk om te kopen, alles werd tot in de puntjes uitgelegd en zijn naar buiten gegaan met een zeer tevreden gevoel en … een pracht van een uurwerk. Bedankt voor jullie tijd en klantvriendelijkheid
Paar maanden geleden mijn GMT Master verkocht voor een correcte prijs. Toevallig terechtgekomen via instagram en supervriendelijk ontvangen. Als fervente horloge liefhebber kan ik Richard Willebroek ten zeerste aanraden! M.C.
Vandaag langs geweest met enkele oude juwelen en zeer tevreden weer naar buiten gewandeld. We werden heel vriendelijk ontvangen en er werd ons een eerlijke prijs aangeboden. Alles verliep zeer vlot en correct.
Ben uiterst tevreden over onthaal , prijs en correcte afwerking. De opbrengst van mijn verkoop stond al op mijn rekening toen ik buiten ging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid