facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Richard

Info

Established in 1956. We sell and buy gold and silver bars, coins, jewelry and watches. New, vintage, antique. Repairs. In-house gold foundry.



"Established in 1956. We sell and buy gold and silver bars, coins, jewelry and watches. New, vintage, antique. Repairs. In-house gold foundry."
Adres: Overwinningsstraat 16 , Willebroek 2830, BE
Telefoonnummer: 03 886 62 54
Stad: Willebroek
Route: Overwinningsstraat 16
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: bekende richard, richard acteur, richard naam, richard gere, richard betekenis, richard groenendijk, richard de mos, voornaam richard
Recensies
Als een nieuwe klant ben ik zeer tevreden over mijn aankoop. Er is een groot aanbod aan juwelen zowel vintage als moderner. De medewerkers nemen hun tijd om je alles goed uit te leggen en de juwelen te tonen.
Eén van de weinigen die zo een overzichtelijke en live ge-update website heeft, met netto prijzen. Wat u ziet is wat u krijgt. Voor zulke service rijd ik liever naar Willebroek dan naar onze grote stad. Zéér vriendelijke mensen en goede uitleg voor al onze vragen. Dat zullen we onthouden! Bedankt Edelmetaal Richard!
Vandaag voor aankoop van gouden munten hier geweest. Geweldige en vlotte service en de gegeven informatie was helder en duidelijk. De overschrijving gebeurde op een zeer efficiënte en transparante manier. Erg tevreden. Een dikke duim voor deze zaak.
Een fijne ervaring, zeer vriendelijke ontvangst, professioneel personeel. Eerlijke prijs gekregen voor mijn aangeboden goederen. Frank.
Eerste maal aankoop zilver en goudbaar. Zeer vriendelijke mensen. Beide baren in perfecte staat. UMICORE zeer propere zaak. Voor deze baren heb ik zelf liever persoonlijk contact met de verkoper dan het zomaar te bestellen via post. Richard edelmetaal is zeker en vast een aanrader.
De eigenaar die zich zelf een rolex expert noemt weigert om een prijs te taxeren. Hij wilt dat de klanten hun eigen prijs vermelden. Ik wist niet dat op deze manier experten werken? Deze man is de arogantie voorbij. Ik gaf hem alle informatie de rolex had zelfs alle documenten en benodigheden. Heb hem dan maar verkocht voor 7700 euro in een goudwinkel. Deze man blokeert zelfs zijn klanten via de werkgsm als er gevraagt word waarom hij deze horloge niet wil overnemen.
Vanaf het binnenkomen: aangename sfeer. Heel vriendelijke zaakvoerders. Perfecte communicatie met de nodige technische uitleg. Ik voelde als verkoper veel respect. Onmiddellijke en correcte betaling. Een super aanrader voor wie goud, zilver of munten wil verkopen. Mvg. J. De Backer
Top wat betreft service, info en levering. Sterk aan te raden.
Super service bij verkoop oude juwelen .heel snelle storting overeengekomen bedrag.
Supervriendelijke ontvangst… correcte info en rustige sfeer…geen druk om te kopen of te verkopen… prachtig horloge zoals in de beschrijving… ik ben 100 percent tevreden met mijn verkoop van het oude goud en evenveel tevreden met de aankoop van de prachtige Rolex … jullie hebben een klant gewonnen !!! Bedankt !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid