facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rib'n'Kip

Adres: Oostendestraat 384 , Torhout 8820, BE
Telefoonnummer: 050 67 82 11
Stad: Torhout
Route: Oostendestraat 384
Postcode: 8820



op zoek naar gerelateerd: LOS Torhout
Recensies
Vriendelijk ontvangen en goed gegeten. Ribbekes waren goed gebakken, en smaakte heel goed. Het terras heeft een mooi uitzicht.
Personeel in zaal heel goed. Wel wat lang wachten op eten maar het is het waard. Betaalbare menukaart en lekker.
Zeer vriendelijk en verzorgd en lekker prijs kwaliteit we gaan zeker terug
Hartelijke bediening, terras met mooi zicht over de velden. Ook lekkere burgers. Kindvriendelijke porties en volwassenen porties voldoende groot. Voldoende parking achter het restaurant niet zo duidelijk vanaf de straat
Gaan we nooit meer. Met groep geweest. Iedereen had al gedaan met eten tegen dat de laatste zijn eten kreeg 45 min later. Frieten kwamen niet voldoende op tafel . Warme sauzen nooit gezien.
Super lekker. We zijn heel tevreden wel iets te lang moeten wachten om een extra portie frietjes. Anders uitstekend
Vriendelijk bediening efkes geduld voor de maaltijd maar het was druk begrijpelijk dan
Geen verse sausen bij de steak in tegendeel als je klaagt dat het niet lekker is komen ze binnen de 3 min met nieuwe saus met de excuses sorry was al gemaakt. ?? Ja waarschijnlijk 5 dagen geleden zo zuur. Dit kan echt niet en dan geen enkele compensatie. Terwijl het al niet goedkoop is. 1 keer en nooit meer jammer want is wel een mooie zaak. 1 tip neem een andere kok.
Lekker gegeten...maar de wachttijd was niet normaal...te weinig personeel !!! Jammer, want is een mooie zaak met een prachtig uitzicht als je op het terras bent.
Heel lekker gegeten, leren kennen via campermeal in deze nare coronatijden. Vriendelijke man ook, zeker een plaats om terug te komen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid