facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rhodos (Restaurant Ies), Fax

Adres: Chateau 1 , Chevetogne 5590, BE
Telefoonnummer: 083 68 90 75
Stad: Chevetogne
Route: Chateau 1
Postcode: 5590


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Aan de ene kant is dit een restaurant en aan de andere kant een hotel. Voor groepen kan er een menu gemaakt worden met de drank al of niet inbegrepen naargelang de afspraak. De gerechten zijn verfijnd en de service is goed. Het ontbijt is voldoende. Het hotelgedeelte houdt het midden tussen een hotel en een vakantiepark. De kamers zijn aan de overkant van de weg en geeft de indruk van een huizenrij. Er is een verwarmingstoestel om koffie of thee te zetten met twee porties per persoon, best zelf nog wat porties mee te brengen. De elektrische verwarming moet je wel wat gewoon worden. Voor de rest zijn de kamers voldoende comfortabel. De kamers worden niet opgemaakt. Er zijn voldoende parkeerplaatsen.
Pluspunten: Vriendelijk personeel Mooie en rustige omgeving Eten in het restaurant was heel lekker. Parking voor de deur Minpunten: Verouderde kamer: doorgelegen matrassen, kapotte tv, verlichting die maar half werkt, zeer donkere en ongezellige kamer... Vuil: spinnenwebben, stof, bedden niet proper opgemaakt, vuile tapisplain... Ontbijt: stelt niet veel voor, duur voor wat het is. Eten op terras door corona. Het was slecht weer dus we moesten op de kamer Eten. Geen tafel, 1 stoel... Ze moeilijk om deftig te eten. Foto's op de site geven geen juist beeld van het 'hotel' Geen WiFi Een grondige opfrissing van de kamers is nodig om hier een gezellig verblijf van te maken.
Prachtige locatie. Kamers zijn prima. Service ondermaats. In 4 dagen is de kamer exact 0 keer schoongemaakt. Personeel is vrij onwelwillend.Kamers: 3/5
Ontzettend enthousiast dat we deze bestemming hadden gekregen als cadeau voor ons huwelijk, maar wat was de werkelijkheid een keiharde tegenvaller. Ondanks de prachtige omgeving en het schitterende weer is deze vakantie in dit motel een werkelijke ramp geworden. De kamer een double comfort room was bijzonder matig, doorgelegen bedden, de helft van de verlichting niet werkend, net genoeg warm water voor 1 douchebeurt, lege minibar, slecht schoongemaakt en een tv die op elke zender stoort. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat het uitzicht op het bos werkelijk prachtig was. Via Groupon was deze vakantie aangeboden, 3 nachten inclusief diner en ontbijt, geweldig. Het diner voor de eerste avond was goed, zo ook het ontbijt. Licht enthousiast gingen wij voor de tweede avond naar het restaurant...dicht, licht uit, donker, leeg. Bij aanbellen werd er niet opengedaan, bij telefonisch bellen direct voicemail. Via het noodnummer, dat bekend was bij de ingang van het schitterende landgoed waar dit motel op ligt, de eigenaresse aan de lijn gehad. In mijn beste basis-Frans de situatie geprobeerd uit te leggen, waarop na vele malen onderbroken te zijn de"volgende reactie kwam, ik citeer: "Nee, nee mannetje, je moet niet zeuren. Je krijgt maar 1 3-gangen diner!" Ik was met stomheid geslagen, ten eerste omdat ik plotseling vloeiend Nederlands hoorde en ten tweede omdat ik nog nooit zo'n onbeschofte toon heb gehoord in een horeca-gelegenheid. Ik besloot het te laten rusten tot de volgende dag en vriendelijk verhaal te halen aan de receptie, hierbij werd er niet eens fatsoenlijk geluisterd naar mijn klacht en werd het verhaal weggewuifd met andere boekingen waar bij stond dat er 1 diner bij de 3 nachten zat, wij hadden echter een boeking met een diner voor iedere nacht. Ook hier kwam er na een woordenwisseling weer in vloeiend Nederlands het denigrerende "Nee, nee mannetje... enz." Dit was voor ons de druppel en we hebben besloten meteen uit te checken, gelukkig zijn wij uitstekend en professioneel te woord gestaan door Groupon die 'at the moment' hard aan het werk zijn voor een oplossing. Mensen, ga niet naar deze verschrikkelijke tent, het zal zwaar tegenvallen. De service is hier beneden het 0-punt!
Net terug van een weekend in Domaine Chevretogne, een prachtig natuurpark, waarin Hotel les Rhodos staat. Schitterend weer gehad, en dus genoten. Neem vooral goed gezelschap mee, dan heb je hier een prima tijd. De website wekt de indruk dat je in het Restaurant slaapt, dat is niet zo, de kamers bevinden zich in de 'bunker' daartegen over aan de andere kant van de weg. Je kan de auto voor de deur parkeren en de kamers zijn gedateerd met name de badkamer is aan renovatie toe maar schoon en ruim. De meubels zien er beter uit dan ze zijn door de kleden die er overheen gedrapeerd zijn. Hoewel de website vermeld dat engels en frans gesproken wordt, is dit niet het geval. Personeel spreekt alleen frans en een heel enkel woordje Nederlands. Onze kamer was mooi met douche, balkon, en bed zakt iets door. Voor het gebruik van een zelf meegebracht babybedje werd 5 euro/nacht gerekend. In het restaurant hadden we wat moeite met duidelijk maken wat we wilden bestellen, daar er alleen een franse kaart was, en we dat slechts beperkt spreken. Ook bestellen van eten voor de baby bleek moeilijk. Ondanks dat we aangegeven hadden dat er geen zout in mocht, kwamen over zijn krieltjes in een grote plons jus met zout en peper. Voor ons lekker, maar voor hem niet geschikt. Een potje laten opwarmen was mogelijk. Niet erg warm, maar wel snel terug. Wij hebben heerlijk gegeten in dit 'gastronomisch' restaurant. Eten was goed bereid en erg lekker van smaak. Het geheel werd geserveerd op koude borden, waardoor ook ons hoofdgerecht niet warm bij ons op tafel arriveerde. De kok kan lekker koken, maar dit restaurant mist te finishing touch. Ook de aandacht van de bediening liet gedurende de avond te wensen over, ze waren soms lang weg zodat je zelf naar de keuken moest lopen. Dessert hebben we dus niet genomen. Het ontbijtbuffet is beperkt, maar lekker. harde broodjes, mini croissants en chocoladebroodjes, kaas, ham, jam, chocopasta en ei met uitgebakken spek. Ook ontbijtgranen en fruit. Koffie/thee, jus d'orange op tafel. Dezelfde bediening als de vorige avond, ze slapen in het hotel, doet het nu een stuk soepeler en vriendelijker. De kinderstoel staat al klaar aan tafel en service is vlot. Op de rekening prijken geen verassingen en dat is altijd fijn. De middag brengen we door in het park, waar het mogelijk is om heerlijk te wandelen, er zijn veel speeltuinen en je kan er gratis een bootje huren. We drinken nog wat en vinden daar wederom dezelfde bediening. Deze jongeman lijkt in zijn eentje het gehele park draaiende te houden. Ook de moeder van het meisje wat ons in het hotel bediende, is hier aan het werk. Zij spreekt wel Nederlands. Al met al zeker een aanrader, maar niet wat we verwacht hadden toen we aankwamen. Met kinderen in de basisschoolleeftijd hoef je hier een week lang het terrein niet af om je uitgebreid te vermaken in de natuur. Op de website van Domaine Chevretogne ook andere accomodaties beschikbaar.
Hondvriendelijk en midden in het grote park. Zeer correcte prijs kwaliteit restaurant. Zeer correct prijs kwaliteit motel hondvriendelijk. Zeer veel te beleven op het domein.
Kamer was goed, maar badkamer niet goed gepoetst. Gemeld aan receptie die iemand ging langs sturen, helaas... Dit gebeurde niet
Zeer mooi domeinKamers: 4/5
Prachtige omgeving natuur. Lekker eten. Rustige kamers.Kamers: 4/5
Midden in het park is het hotel. Het is een beetje verouderd. Warme kamer in de zomer.Kamers: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid