facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RHIZO Zorgkrachtschool Kortrijk

RHIZO Zorgkrachtschool Kortrijk

Info

RHIZO Zorgkrachtschool Kortrijk
Jouw secundaire school met sociale en zorg-wetenschappelijke richtingen van het eerste tot het zesde jaar.

Geschiedenis

RHIZO School voor mens & samenleving Kortrijk.



"Welkom in RHIZO Zorgkrachtschool. De zorg van de toekomst? Die begint vandaag! Met ons levensecht, ervaringsgericht en innovatief onderwijs ga je een prachtige toekomst in zorg en welzijn tegemoet. Kies uit ons ruim aanbod sociale en zorg-wetenschappelijke richtingen op aso-, bso- of tso-niveau en wij laten je helemaal schitteren."
Adres: Beheerstraat 10, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: +3256 82 82 30
Stad: Kortrijk
Route: Beheerstraat 10
Postcode: 8500


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 12:00
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: RHIZO - Smartschool, RHIZO Kortrijk, Schoolreglement RHIZO Zorgkrachtschool, RHIZO Kortrijk adres, RHIZO 4, RHIZO betekenis, Directie RHIZO lifestyle, Scholen Kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen Kortrijk RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen Kortrijk 844 meter Jammer dat deze school niets doet tegen pesten. Ze laten kinderen alleen op deze slec...
Guldensporencollege Zuid Guldensporencollege Zuid 2 km Goede school met brede eerste graad
Recensies
Modern schoolgebouw. Levendige school met evenwicht tussen leren en leven. Goeie begeleiding. Veel studierichtingen. Steeds vriendelijk onthaal. Gericht op verbetering.
Vandaag opendeurdag er was een mooie rondleiding met tijd om je vragen te stellen en je kon je dochter of zoon inschrijven.
Voor zover dat ik ondervind is deze school niet goed . Het is zeer chaotisch en de directie weet soms zelf niet waar ze moeten zijn Mensen met een beperking of aandoening worden niet goed ontvangen . Iemand die ik ken lijd aan dyslexie en geeft in de vakantie moeten gaan voor een document op te moeten bijwerken omdat ze van school veranderde naar deze en als de lessen beginnnen blijkt dit document verloren te zijn En na 2 maand vragen hebben ze nogsteeds niet opnieuw opgesteld waardoor de punten lijden . Er zijn ook bepaalde leerkrachten die denken dat ze beter zijn dan de rest waarschijnlijk omdat ze hoger staan dan de leerling en doen daarom onaangenaam naar de leerlingen toe zelf naadat er klachten zijn van leerlingen Deze school moet veel verbeteren op meerdere vlaken voordat het een volwaardig en aangenaame plaats is om uzelf te ontwikelen van tiener tot jong volwasene klaar om instap te maken in de maatschapij of hogeschool. Het spijt mij als ik fouten schrijf maar ik lijd zelf aan dyslexie en werk er actief aan . wij hebben hulp en ondersteuning nodig indeplaats van ons gewoon aan ons lot over te laten
Het is een zeer aangename school met toffe leerkrachten die begaan zijn met hun leerlingen. Er wordt veel aandacht besteed aan het mentale welzijn van de leerlingen en de klassfeer. Problemen worden in deze school meteen aangepakt op een correcte manier.
Ooit het Sint Niklaas Instituut en het Stella Maris Instituut.... nu één school: RHIZO Zorgkrachtschool, de beste middelbare school voor alle opleidingen binnen het domein Maatschappij en Welzijn in Kortrijk.
Op deze school zijn ze zeer begaan met de leerlingen en het welzijn van de leerlingen. Heb je problemen dan staat er wel altijd iemand klaar om je te helpen.
Een school waar het welbevinden van leerlingen heel belangrijk is. Een school waar we leerlingen goed opvolgen, ook tijdens het stagegebeuren.
het is echt een top school en heel leuke school en toffe leerkrachten en er zijn veel activiteiten
Het is een goede school voor leerlingen die graag bezig zijn socaal.
het is een super leuke school vol leuke en lieve leerkrachten. zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid