facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RGs Family Kitchen

Info

RGs Family Kitchen … een gezellige familiebende bestaande uit chef-koks, slagers, ... en hobbyisten, die graag ambachtelijke producten bereiden voor jou en je vrienden.



"Ons gezellig team heet u van harte welkom en nodigt u uit om u te begeleiden in onze inspirerende ruimte die bevorderlijk is voor de realisatie van uw ideale keuken. Wij zetten ons in voor een gepersonaliseerde opvolging van uw project. Kies met behulp van onze kitchen experts al uw equipments en toebehoren uit ons gamma. Maak van uw toekomstige keuken een harmonieuze samenstelling die voldoet aan uw behoeften en levensstijl. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten om samen met u uw nieuw project te ontwikkelen."
Adres:
Telefoonnummer: +32470692934
Stad: Aartselaar



op zoek naar gerelateerd: Vandenborre Kitchen winkels, Vandenborre keukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Just Pastry Just Pastry 451 meter Mooie grote bakker in het centrum van Aartselaar met lekker brood, daarom heb ik de 2...
The Foodmaker Big Chef The Foodmaker Big Chef 616 meter We hadden een kapsalon en een Pasta pesto creamy chicken besteld. Het kapsalon was go...
Chef Solutions Chef Solutions 811 meter Tijdens deze crisis trachten we (h)eerlijke dagschotels tot bij de mensen te brengen....
BVBA Traiteur Van Hoydonck BVBA Traiteur Van Hoydonck 1 km Organisatie en catering van al uw feesten...!
Recensies
Bij bestelling alles ok, maar vanaf er iets geplaatst moet worden wat een ramp. Voor iets af te spreken met hen duurt het al minstens 3 dagen voor ze reageren op een mail om dan via whatsapp naar de plaatser doorgestuurd te worden. Na plaatsing kookplaat en afvoer van lavabo niet aangesloten. Nergens is de keuken afgekit met siliconen. Op voorhand was er afgesproken om 200€ af te houden tot de keuken volledig afgewerkt was maar na enkele maanden weigerden ze nog steeds om de keuken af te komen werken voor ik het volledige bedrag had betaald. Na 5 maand dan maar zelf alles aangesloten en afgewerkt. Nu is na 3 weken gebruik te maken van de kookplaat deze defect en weigeren ze mij de wettelijke garantie te geven tot ik de 200€ van de afwerking die ik dus zelf heb moeten doen heb betaald. Laat u niet vangen en koop uw keuken ergens anders.
Mijn keuken daar besteld en laten plaatsen, en zeer tevreden over, zowel over het advies vooraf, het uittekenen en budgetteren als het plaatsen zelf. Alleen de vaatwasser was fout besteld maar dat kan iedereen gebeuren en dat is dan ook snel rechtgezet geweest. Een tevreden klant !
Met regelmatig langs de A12 te rijden de winkel eens opgemerkt, en geprobeerd een afspraak te maken voor eens op gesprek te komen voor een keuken te maken. Wat al heel moeizaam ging erna op gesprek gekomen de persoon die met ons samen zat was vriendelijk en het gesprek liep goed. Hij ging ons een paar dagen later opnieuw contacteren, omdat hij dit nog moest uit tekenen. Er gingen maanden voorbij en niets meer vernomen, dus we hadden zelf eens gebeld voor te horen hoe het zat. De persoon aan de telefoon vond me terug in de database en zei dat ze het nodige ging doen. Ondertussen 10maand verder en nog steeds niets vernomen. Ik had gedacht dat er wat meer professionaliteit ging zijn omdat dit ook de naam van den borre draagt maar zo te zien niet
Zeer tevreden van onze keuken. Goede service en kwaliteit. Kleine beschadigingen bij het plaatsten van de keuken werden gemeld en snel vervangen. Aanrader!
Wederom na goed overleg met Eva een keuken laten plaatsen bij ons op kantoor. Zoals altijd goed advies en een nette correcte plaatsing. Dank weer voor de uitstekende service!
Verkopen Ehsan is heel innemend, ik vertrouwde hem helemaal. Jammer! Want wat onze droomkeuken moest worden werd een NACHTMERRIE! In MAART 2021 keuken besteld, 2de week JULI zou ze geplaatst worden…Ehsan vroeg voor de plaatsing alles te betalen, wat ik deed want ik vertrouwde hem - grootste fout ooit!…. 100000 mails, telefoons, gesprekken later…: tot op HEDEN is onze keuken niet afgewerkt: nog geen verlichting in keukenkastjes, Amerikaanse frigo past niet in de gevormde ruimte, door plaatser beschadigd plamuur niet hersteld, twee keukenfronten ontbreken nog, … LAAT U HIER NOOIT EEN KEUKEN AANSMEREN!
Na een heel jaar zit een vriendin nog steeds met een NIET afgewerkte keuken. Service slaat nergens op! Nu beweren ze zelfs dat de betalingen niet correct gebeurd zijn en er 8000€ EXTRA betaald moet worden. Schande !!!
Vriendelijke onthaal en ze nemen ruim de tijd om met jou te bespreken. Afspraak is ook tip top in orde. Maar de nazorg is een negatief punt. Sinds de plaatsing was er een klein afstelling nodig van een deur. Bellen, veel beloven. Na een half jaar nog geen werkman gezien. Triestig voor een werkje van 5 minuten. Ze zeggen dat ze maar 1 werkman hebben. Ook triestig. Uiteindelijk zijn ze dan toch gekomen en op een kwartiertje was alles in orde gemaakt. De werkmannen waren zeer vriendelijk en verontschuldigden zich voor het zolang te hebben laten aanslepen. Als verontschuldiging hadden ze een fles schuimwijn mee van de zaak. Nu ben ik tevreden. Alles is prima in orde nu.
Alles staat als toonzaal model om mee te nemen aan - 50% .... zogenaamd om nieuwe keukentoestellen te kunnen plaatsen. Enkel goed voor zij waarvoor het echt past ... alleen spijtig dat je ook voor de afbraak ter plaatse moet bijbetalen en dat de plaatsing ook nog apart te verrekenen is.
Slechte ervaring! Koop hier geen keuken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid