facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rgmotors

Info

RGMotors is een autogarage in Roeselare-Rumbeke die mensen wil helpen met mobiliteit op maat. Verkoop, onderhoud, herstel, advies, ook elektrische auto's.

Geschiedenis

RGMotors is een auto garage in Roeselare-Rumbeke met een andere kijk op zaken. Wij willen uw mobiliteit eenvoudiger maken. Onze slogan is dan ook 'Mobiel op maat'. Dit begint met onze openingstijden. RGMotors doet auto verkoop, onderhoud, herstel, advies. Focus op Volkswagen, Audi en Porsche, maar ook andere merken zijn welkom. We geloven in de elektrische auto en willen mensen helpen bij de omschakeling.



"RGMotors is een auto garage in Rumbeke. Onze slogan is dan ook 'Mobiel op maat'. Onze openingstijden zijn aangepast aan jouw realiteit. Je kan gewoon langs komen of een afspraak maken.RGMotors helpt je met herstel en onderhoud van alle merken.In de verkoop werken we voornamelijk met tweedehands Duitse wagens Volkswagen, Audi, Porsche, Seat, Skoda, Opel, Fiat, enz.. Je kan uit ons aanbod in de toonzaal komen kiezen, maar wij kunnen ook de gepaste wagen voor jou zoeken!Uitzonderlijke nood aan een grotere wagen of een tweede wagen voor een familie-uitstap of een verhuizing? RGMotors heeft een leuke elektrische bakfiets, een elektrische stadsauto, een grotere Caddy te huur of als deelauto.Kom vandaag nog langs!"
Adres:
Telefoonnummer: 0032 492 255 255
Stad: Rumbeke


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 19:00
Woensdag: 07:30 - 19:00
Donderdag: 07:30 - 19:00
Vrijdag: 07:30 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto Roeselare, Mercedes tweedehands Roeselare, Mercedes Roeselare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrosserie Devriese Carrosserie Devriese 65 meter Carrosserie Devriese
Auto’s Verbeke Auto’s Verbeke 908 meter Goeie service. Vriendelijke bediening. Takelwagen aanwezig. Zeer zeker 5 sterren waar...
Recensies
Content met mijn nieuwe auto die RGMotors voor mij vond
Goede garage snelle service en vakkundige werkers. Ook kunt u terecht voor het huren van een auto, bromfiets, scooter of zelfs een fiets tegen zeer redelijke prijs. Ik ben goed geholpen en het adviea waa zeer welkom en goes te gebruiken.
Veel te duur , service wel snel.
Zeer correcte service en eerlijke prijzen, een aanrader.
Prima ze hebben míj goed geholpen
Zeer goede service...
Geweldige service
Voel mij daar thuis
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid