facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RG Tegel

RG Tegel

Info

Openingsuren toonzaal:
Maandag tot vrijdag 9.30u – 18.00u
Zaterdag 9.00u – 17.00u
Enkel op afspraak!

Voor het maken van een afspraak kan u ons contacteren op het nummer 03/205 10 50

Zaterdag is RG Tegel telefonisch niet bereikbaar.

Geschiedenis

RG focust op ú
Ú verdient alle aandacht. Daarom breiden wij niet blindelings uit, maar houden we onze ogen open … voor nog betere producten en efficiëntere diensten.
Zo krijgt u de feilloze, persoonlijke aanpak die u verdient. Hebt u bepaalde wensen of vragen? Deel ze met ons. RG luistert: ons credo is niet voor niets ‘Vertrouwen in vakmanschap’.



"Uw solide en betrouwbare partner op de Belgische markt voor keramische tegels en parket."
Adres: Liersebaan 206, 2240 Massenhoven, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/485 50 35
Stad: Massenhoven
Route: Liersebaan 206
Postcode: 2240


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ecom rg tegel, Liersebaan 206 2240 Massenhoven, Groothandel tegels, Tegel winkel, Tegels België, Tegels Brussel, Tegels a12, Tegels Genk
Recensies
Ergens begin maart 2022 Je moet je eerst aanbieden aan het onthaal, die je "onthalen" met een gezicht van: "oei...een klant !" Blikken naar mekaar onder die collega's , zo van " Wat gaan we hier mee doen , zeg, een klant ?" Hebben jullie een afspraak ?, Afspraak ? Nee.....weer die bedenkelijke gezichten... Na enig aandringen mogen we rondkijken, maar alle verkopers zijn bezig hoor ... zitten achter een PC tje;;;/_:- Wij worden bijna genegeerd, tot dat iemand komt zeggen dat de showroom over 10 minuten sluit. Ik stel nog een snelle vraag over levertijd van een bepaald type tegel, waarop de verkoopster me zegt dat ik niet moet rekenen dat ik een terras kan leggen einde mei . Den oorlog he meneer....den oorlog.... met zo een naar boven gerichte blik . Exit showroom, for ever.... Lijkt mij een firma die zichzelf verloren heeft in de regeltjes ,de heilige regeltjes.... En wij zondigden daar tegen ! Foei, hoe durfden we....
Zeer vriendelijk geholpen met de keuze van mijn vloertegels van zowel woonkamer als badkamer en keuken. Goed advies, nemen de tijd om alles in orde te brengen en de plaatsing was uitstekend! Zeker een aanrader!
Tegels gekocht voor zowel badkamer alsook een stukje gang. Zeer correct en vriendelijk geholpen, zelfs toen bleek dat we nog een aantal m2 bij kwamen kopen vanwege een uitbreiding van de ruimte. Daar werd ook mee gezocht dat we zeker nog tegels uit hetzelfde 'bad' mee kregen. Tiptop!
Prachtige wc's daar
Ruim aanbod, de begeleiding door de verkoopster stelde niets voor.
Afgelopen woensdag op 26 mei had ik bij jullie om 15.00 uur een afspraak om keuzes te maken voor in het toekomstig appartement. Ongelofelijk hartelijk en vrolijk ontvangen door een jonge vrouw met bruin haar, de naam ontglipt me jammer genoeg. Rustig de tijd genomen om de mogelijkheden uit te leggen, een beetje humor tussendoor, zo hebben we het graag! RG Tegel, doe zo voort!
Wij hebben vandaag de beste ervaring in maanden gehad door topverkoopster Veronika die ons toegewezen werd. Omwille van het feit dat wij met ons nieuwbouwproject enkel keuze hadden tussen RG tegels en een ander bedrijf kunnen wij echt wel het verschil maken. De doorslag om toch voor RG te kiezen was niet zozeer de keuze in aanbod maar het verschil in ervaring en toewijding van onze joviale verkoopster alsook haar persoonlijke aanpak en kennis. Op de kop toe gaf Veronika ons ook niet het gevoel dat ze een rasechte verkoopster was maar gaf ons bij bepaalde keuze's van ons haar professionele ongezouten mening, samen met haar collega Patrick. Door hen zijn we zeker dat we de juiste tegels en materialen hebben gekozen om ons project perfect te maken. Wat een topvrouw & topteam! Bedankt RG, zulke medewerkers zijn kostbaar!
Veilige werkwijze tijdens lockdown. Heel blij met onze contactpersoon: - hij luisterde naar ons, - nam de tijd om keuzes goed af te laten wegen, - en heeft echt heel goede tips gegeven. Bovendien hebben zij een heel goed aanbod voor alle budgetten.
Zeer grote winkel met erg veel voorbeelden, inspiratiehoeken. De verkoper was minder enthousiast en liet ons een beetje in de kou staan, had schijnbaar minder zin in werken. We hebben wel staaltjes meegekregen van verschillende tegels en dat was wel een pluspunt.
Onvriendelijke bediening in het magazijn,al meerdere keren meegemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid