facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RFN

RFN

Info

Comptabilité, fiscalité et la législation sociale sont nos spécialités pour les entreprises étrangères qui vivent, travaillent et entreprennent en France



"Fiscaal en juridisch advies, accounting en consulting.Voor Belgische en Nederlandse bedrijven en particulieren met Franse activiteiten."
Adres: 3087 Rue de la Gare, 59299 Poperinge
Telefoonnummer: +33328494593
Stad: Poperinge
Route: 3087 Rue de la Gare
Postcode: 59299



op zoek naar gerelateerd: Accountant Frankrijk, Portail paie RFN
Recensies
Top onderneming, die je vooral super bijstaat bij alle problemen. We zijn super tevreden!
een fiscaal kantoor dat geen administratie van klanten bewaard! Bij verkoop van ons huis hebben de administratie nodig. Spijtig dus. Ook doorloop van aow gemist doordat RFN ons indertijd niet op de hoogte stelde dat dit mogelijk is, wij zijn indertijd van Nederland naar Frankrijk verhuisd.
Bij RFN kan je met al je vragen terecht, je wordt er steeds verder geholpen. Tweetalige werknemers zijn een groot pluspunt!
Super service in eigen taal! Topkwaliteit!
Fantastische service en heel vriendelijke mensen.
Fictief adres van een bedrijf genaamd COMFORIUM, oplichterij. Het verzenden van aangetekende post, het ontvangt ze niet... Jammer dat dit bord op dit adres dat problemen zal hebben met gerechtigheid... U krijgt de achterkant van de medaille in uw gezicht als u uw site niet sluit !!!! Dieven geven ons ons geld terug!!!! Medeplichtige van de boef Mustafa AGACBEKLER!!!!!
Erg duur, niet proactief en veel kostbare fouten maken ten koste van de klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid