facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reynders-Daenen

Reynders-Daenen

Info

Bij Reynders-Daenen kan u terecht voor een uitgebreid assortiment schoenen, lederwaren en mode accessoires voor zowel dames, heren als kinderen.

Geschiedenis

SCHOENWINKEL REYNDERS-DAENEN

Bij schoenwinkel Reynders-Daenen in Tongeren kan u terecht voor een uitgebreid assortiment schoenen, lederwaren en mode accessoires voor zowel dames, heren en kinderen. In onze collecties vindt u een uiteenlopend gamma aan merken in verschillende stijlen en prijsklassen. Reynders-Daenen is een echte familiezaak, die al bijna 100 jaar een vaste waarde is op vlak van schoenen en lederwaren in omgeving Tongeren.

DAMESSCHOENEN, HERENSCHOENEN EN KINDERSCHOENEN

We hebben voor ieder wat wils! Voor de dames hebben we enerzijds modieuze en comfortabele damesschoenen, maar anderzijds ook een priemend paar stiletto's of pumps. Uiteraard hebben we ook toffe sandalen, laarzen, sneakers, ballerina's, lage botjes en nog veel meer. Onze heren hebben de keuze uit moderne en sportieve herenschoenen en sneakers voor vrijetijdsbesteding, tot een een paar op maat gemaakte schoenen van Ambiorix voor onder een kostuum. Voor de allerkleinsten vindt u hier schattige eerste stappers, maar ook grotere kinderschoenen. Onze kleine feestelingen vinden hier ook hun eerste communieschoenen. Van wandelschoenen tot trouwschoenen, bij Reynders-Daenen vindt u het allemaal!

Onze klanten voorzien van een goed passende schoen, is voor ons prioritair. Dit is immers de eerste stap naar een betere houding, en de oplossing voor tal van pijnklachten aan rug en onderbenen. Reynders-Daenen biedt een uitgebreide collectie schoenen aan voor mensen met een kleine of grote schoenmaat. Niet alleen op vlak van lengte, maar ook op vlak van breedte kunnen schoenen sterk van elkaar verschillen. Daarom vindt u in onze collecties ook een ruim aanbod schoenen in verschillende breedtematen.

Sommige mensen ontwikkelen een contactallergie voor het leder van schoenen, zeker wanneer er in de zomer vaak zonder sokken wordt rondgelopen. De meest voorkomende symptomen zijn eczeem, blaasjes, rode en opgezwollen voeten, en jeuk. De oorzaak ligt vaak bij de materialen die er gebruikt werden voor de productie van het leder. Om hier een passende oplossing voor te bieden, heeft Reynders-Daenen ook hypo-allergene, chroomvrije schoenen.

In onze schoencollecties vindt u:

- Een grote keuze in comfortschoenen en schoenen voor losse steunzolen.
- Semi-orthopedische schoenen en schoenen voor orthopedische zolen.
- Modische schoenen met bijpassende handtassen.
- Chroomvrije schoenen met aangepaste lijmen (allergie-vrij en ecologisch).
- Ruim aanbod in grote maten.
- Schoenen in verschillende breedtematen.
- Damesschoenen vanaf maat 33 tot maat 46 met bijpassende handtassen.
- Herenschoenen vanaf maat 37 tot maat 50 en personal pair van Ambiorix.
- Kinderenschoenen vanaf maat 18 tot maat 42.

ONZE MERKEN:

We bieden schoenen en/of handtassen en accessoires aan van onder meer:

Ambiorix - Mephisto - Clarks - Gabor - Voltan - Ara - Zinda - Terre Bleue - Timberland - Caroline Biss - Converse - Geox - Caterpillar - Scapa - Puma - Nathan - Le Coq Sportif - FitFlop - Rondinella - Twins - Camel Active - Footnotes - Pantofola D'Oro - SevenOneSeven (717) - Peter Kaiser - Hispanitas - ...

UITSTEKENDE SERVICE & PRIJS-KWALITEIT

Onze grootste troef is een vriendelijke service en professioneel advies. Maar ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding dragen we hoog in het vaandel. Ondersteund door een jarenlange ervaring, en met een jong en enthousiast verkoopsteam staan we steeds klaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar het perfecte paar schoenen, en dit alles steeds met de glimlach!

GOED BEREIKBAAR VANUIT TONGEREN, HASSELT EN LUIK

Onze winkel ligt op de Viséweg 253 in Tongeren, vlakbij de afrit van de autostrade (afrit 32 op de E313 richting Hasselt). Hierdoor zijn we vlot bereikbaar vanuit Hasselt, Diepenbeek, Bilzen en Luik. Ook vanuit het zuiden van de provincie Limburg bent u snel in onze winkel. Sint-Truiden ligt op slechts een klein halfuurtje rijden. Bovendien voorzien we een ruime parking voor de deur.

Wij kijken er al naar uit om u in onze mooie schoenwinkel te mogen verwelkomen!

Adres: Viséweg 253, 3700 Tongeren
Telefoonnummer: 012-233853
Stad: Tongeren
Route: Viséweg 253
Postcode: 3700


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Schoenen Tongeren, Gilissen Tongeren, Schoenen Mara Tongeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ambiorix - Shoes Ambiorix - Shoes 3 km Mijn man droeg deze schoenen 36 jaar lang,enkel opnieuw bezoold en nu zijn ze 43 jaar...
Descarto Descarto 4 km Al jaren klant in deze zaak nu koop in een paar nieuwe schoenen doe ze voor de eerst...
Schoenen Gilissen Schoenen Gilissen 4 km Schoenen Gilissen is al ettelijke jaren bekend in Tongeren voor hun trendy schoenen v...
Recensies
Perfecte service
Veel keus. Gemakkelijk parkeren.
Lieve mensen goede bediening veel keus en 8%korting
Super toffe mensen! Zeer vriendelijk! Eelijke meningen!
Leuke schoenen winkel waar je vriendelijk en professionele geholpen wordt
Familiebedrijf waar service hoog in het vaandel staat.
Een prachtige zaak. Als ik met de kinderen blijven ze altijd even vriendelijk en blijven ze zeer geduldig. Al moeten ze 10 dozen uithalen dan is het hun nog niet teveel. Ook straalt de winkel rust uit.
Super mooie winkel met uitgebreide kollektie
Ben super blij vind hier altijd wel een mooi schoentje, zeer goede kwaliteit aan outlet prijs. En iedere keer vriendelijk glimlachend goed raadgevend personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid