facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor REVO bikes

Info

New on the market! Tu REVO, jouw droom, jouw cx fiets, racefiets of gravelbike! Een droom van Birger Oreel en Laurens Versteele, zelf fietsen ontwerpen en deze verdelen om jullie urenlang fietsplezier te kunnen geven.



"FietsenmakerAlle herstellingenElektrische-, stads- en vintage fietsenMaatwerk"
Adres: Staatsbaan 175G, 8610 Handzame
Telefoonnummer: 0472563378
Stad: Handzame
Route: Staatsbaan 175G
Postcode: 8610



op zoek naar gerelateerd: Reevo bikes, Reevo bike Review, Reevo hubless Bike Amazon, Revo stuur, Revo tuning, Reevo Benelux, Op maat gemaakte racefiets, Stock Racefietsen
Recensies
Onze fietsen paar weken geleden binnen gebracht voor herstel. Vlot en snel service. Kregen zelf uitleg over de werking van onderdelen ook aan onze kinderen en met de glimlach erbij. Daar heb je niet het gevoel dat het enkel om geld gaat als je olie voor de ketting erbij krijgt. Gaan daar steeds terug gaan voor onze herstellingen en gelukkig voor ons dichtbij.
Zeer correcte service met een pak aan vakkennis ook als de fiets bij een concullega werd aangekocht! Absoluut een aanrader!!!
Snelle service voor herstel. Eerlijke prijzen en degelijk aanbod nieuwe fietsen !
Super vriendelijk, vlugge service en goede prijs
Voor een projectje. Zoeken tot het laatste gaatje.
Heel vriendelijke mensen
Klantvriendelijk en vakkennis
Zeer vriendelijk
Vertaald door Google Vriendelijke en enthousiaste eigenaar, prachtig gerenoveerde oude fietsen, geweldige toeraanpassingen. Ik kwam hier vanuit Brussel, en het was een bezoek waard. Origineel Friendly and enthusiastic owner, wonderfully renovated old bikes, great touring customizations. I came here from Brussels, and it was worth the visit.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar REVO bikes met het openbaar vervoer


Handzame Korte Wandeling 320 meter
47

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid