facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reves Vastgoed

Geschiedenis

Reves Vastgoed staat voor:

- Expertise
- Communicatie
- Kwaliteit

Deze 3 waarden zijn voor ons van vitaal belang, zowel als klassieke makelaar voor de verkoop/verhuur van al uw eigendommen, maar zeker ook als verkoper van nieuwbouwprojecten.

Wij staan steeds voor u klaar. Contacteer ons vrijblijvend, wij zijn steeds bereikbaar.



"Uw lokale vastgoedmakelaar te Betekom.Wij bieden graag onze diensten aan voor verkoop, verhuur en advies.Dit voor uw woning, appartement, grond of nieuwbouwproject.Gratis waardebepaling en vastgoedadvies!Contacteer ons vrijblijvend!"
Adres: Prof.Scharpélaan 5, 3130 Betekom, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0472061910
Stad: Betekom
Route: Prof.Scharpélaan 5
Postcode: 3130



op zoek naar gerelateerd: Immo Begijnendijk, Homixx te koop Begijnendijk, Huis te koop Annonciadenlaan Begijnendijk, Handelspand te koop Begijnendijk, Bouwgrond te koop Betekom, Huis te koop tremelosesteenweg Betekom, Huis te koop Willekenslaan Betekom, Huis te koop Gelegstraat Betekom
Recensies
Zeer professionele en klantvriendelijke dienstverlening, reeds meerdere keren samengewerkt en altijd heel tevreden geweest, een echte aanrader!
Eerlijke makelaars zijn een zeldzaamheid. Deze was echt zeer goed, een witte raaf
Geweldige gezelligheid..lekker eten!!!!....en bediening super..!!! Een bezoek waard ..
Maxim en zijn team zijn erg aardig en ondersteunend. Veel dank voor je hulp!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid