facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reves d'ô

Reves d'ô

Info

SPA ET WELLNESS PRIVATIF

Piscine a débordement
Jacuzzi a débordement.
Sauna.
Hammam.
Terrasse extérieure.
Web : www.revesdo.be


Geschiedenis

Centre Welness Privatif

-Piscine a débordement
-Spa a débordement
-Sauna
-Hammam
-Terrasse extérieure avec espace détente
Le tout dans un endroit idyllique avec des technologies de filtrations d'eau et d'hygiène a la pointe de la technologie.
Un Lieu Magique pour des Moments Magiques

Adres: Rue des gaulx 230, 6140 Fontaine-l'Évêque
Stad: Fontaine-l'Évêque
Route: Rue des gaulx 230
Postcode: 6140



op zoek naar gerelateerd: sauna wavre, wellness wavre
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L’ art du regard - The Beauty Bar L’ art du regard - The Beauty Bar 4 km Zeer professionele dame perfecte baan Erg aardig
Recensies
De eigenaar heeft onze boeking per mail bevestigd. Toen we aankwamen wisten ze echter van niets en was de wellness bezet. Het excuus dat gebruikt werd: de eigenaar kon geen Engels, dus begreep mijn mails niet. Naar mijn weten is 'ok voor die dag & uur' hetzelfde in alle talen. Let dus op wanneer je deze wellness boekt en spreek zeker Frans.
Een geweldige tijd doorgebracht in uw spa, alles was onberispelijk Het is echt mooi Wij komen zeker terug
Onberispelijke en zeer schone plaats. De installatie is top. Volledige service. Vruchtensap, water, fruitspiesjes, thee aangeboden. Voor thee kiezen we tussen 4 smaken en de mijne was te goed. Mogelijkheid om bij de uitgang te kopen. Geen toeslag voor handdoeken. De producten die op een mooi dienblad worden aangeboden, zijn ook van hoge kwaliteit scrubolie, vochtinbrengende melk, enz.. Alles is bij de prijs inbegrepen.
Ongelooflijk !!! Heel erg tevreden!! Super mooi, groot en zeer gastvrij. Om wat tijd door te brengen als een paar cv is geweldig. Het is het beste, zowel voor alle functies die er zijn als voor de prijs. We zullen zonder aarzeling terugkeren!
Uitstekende service voor een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Met z'n tweeën of met vrienden beleef je er automatisch een geweldige tijd.
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Zeer schoon en puur. Het is zelfs beter dan op de foto's. 2 uur is genoeg, maar 3 zou het beste zijn. Kom hier zeker nog een keer.
Geweldige plek erg schoon nieuw ontwerp. Bevorderlijk voor rust en ontspanning. Heerlijke thee aangeboden bij aankomst evenals kleine producten om jezelf te verwennen.
Geweldige plek en zeer goede kwaliteit van producten die tijdens ons bezoek zijn ontvangen, plus de cava-fruitspies en vruchtensap.
Heerlijke momenten in deze spa en wellness: kwaliteit van onthaal, intimiteit en totaal comfort! We komen terug
Een ruime privé-spa, zeer gastvrij en attent personeel voor zijn klanten! Zeer schone plaats! We ontsnappen echt, ontspanning gegarandeerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid