facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RevaR

RevaR
Info
RevaR is een groepspraktijk voor kinesitherapie en (sport)revalidatie in hartje Weelde (Ravels).
Onze specialisaties zijn: kinesitherapie / fysiotherapie, manuele therapie, sportrevalidatie, neurologische revalidatie, pré- en post-operatieve revalidatie, zwangerschapsbegeleiding, blessurepreventie, myofasciale therapie (o.a. dry needling) en in de nabije toekomst ook osteopathie.

"Welkom bij Revalidatie Ravelijn! REVAR is een groepspraktijk voor kinesitherapie, osteopathie en revalidatie in hartje Weelde.Op de plaats waar vroeger de school van de Verrekijker stond, staat nu een appartementsgebouw genaamd Residentie Ravelijn. Onze praktijk situeert zich op het gelijkvloers en is opgericht om revalidatie aan te kunnen bieden in de ruimste zin van het woord: ruimte voor individuele behandeling en grote oefenruimtes om actief te revalideren en langdurige opvolging te kunnen aanbieden indien nodig. Meer informatie over onze specialisaties en onze therapeuten kan u vinden op onze website."
Adres: Koning Albertstraat 126, 2381 Weelde, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014745050
eb.raver@ofni
Stad: Weelde
Route: Koning Albertstraat 126
Postcode: 2381


Openingstijden

Maandag: 07:30-20:30
Dinsdag: 09:00-20:30
Woensdag: 07:30-11:30
Donderdag: 07:30-20:30
Vrijdag: 07:30-21:00
Zaterdag: X
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: Osteopathie, Kinepraktijk Loots, Kineteam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid