facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Resto Ribs

Resto Ribs

Info

Alles voor en van Resto Ribs



"In het historische centrum van Leuven, gelegen op enkele meters van de langste toog ter wereld, kan je al meer dan 20 jaar één van de gezelligste horecazaken van Leuven terugvinden, Resto Ribs. Al van bij de start in 1992 draait in Resto Ribs alles rond onze gekende housespecials, zijnde de BBQ Ribs en andere BBQ-gerechten."
Adres: Parijsstr. 26 , Leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 016 23 62 13
Stad: Leuven
Route: Parijsstr. 26
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: resto ribs parijsstraat, tripadvisor resto ribs leuven, resto ribs social deal, rotis leuven, resto ribs leuven groupon, resto leuven, resto ribs leuven openingsuren, sticky fingers leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gainsbourg Leuven Gainsbourg Leuven 583 meter Zeer lekkere bbq gerechten, vriendelijke enthousiaste bediening. Aanrader!
Recensies
De bediening was zeer vriendelijk. Echter was het eten minder aangenaam. Als voorgerecht namen we gefrituurde Calamaris, maar deze smaakten eerder als een snack van bij de frituur. Ook de steak tartaar was smaakloos. De burger van een vriendin was wel lekker, maar ook niet wauw. Wel ben ik ervan overtuigd als je hier ribbetjes neemt hun specialiteit dat dit je wel zeer goed zal smaken, want dit zag er bij andere mensen enorm goed uit.
Mooie locatie, lekker gegeten en lekker wat speciaal biertjes gedronken Van te voren reserveren is mogelijk
Vriendelijk personeel. Telkens zeer lekker en snel klaar. Laatste keer werden we mzt 10 man in een hoekje geschoven vanachter, op zich geen probleem qua plaats. De plafond was er echter laag waardoor het veel te warm werd. Mensen werden misselijk van de warmte. Voor petekind leuke tekening, alleen de stiften waren op.. : hij is 2 en vond dit niet erg : Eerlijk vind ik dit een goed resto als je met een kleinerz groep gaat eten 2-4 mensen, de zaal is klein en gezellig. Met grote groepen voel je je makkelijker samengeperst.
Hier gekomen tijdens 3daagse Leuven en ondanks de talrijke eetgelegheden voor deze plek gekozen omdat we al laat waren en alles goed vol zat en dit nog plek kon voorzien. Ze zijn er zeker vriendelijk en bediening komt enorm vlug en denk dat dit net het addertje is.. Want het eten smaakte mij totaal niet.. Zeer flets van smaak.. Heb mijn bord dan ook niet volledig opgegeten.. Dit is zeker geen voltreffer binnen de talrijke eetlocaties in Leuven city.
Bijzonder malse ribbetjes gegeten...de ribbetjes zelf mochten misschien iets meer gekruid zijn, de saus maakt het wel goed. De " a volontė " formule beviel het gezelschap heel goed. Heel vriendelijke en vlotte bediening ook, en een leuke ongedwongen sfeer. We komen terug..
Een gezellig restaurant in het midden van centrum Leuven. Een zeer authentieke uitstraling à la bruine kroeg. Uitgebreide kaart, dus niet enkel ribbekes te bestellen. Al zijn deze uiteraard enorm aangeraden! Uitgebreide keuze van sausjes en aardappelbereidingen. En ribbekes à volonté bij te bestellen. Een aanrader!Eten: 5/5
Een cadeaubon gekregen van dit restaurant omdat mijn wederhelft super-fan is van ribbekes. En laat ons zeggen dat deze plek niet teleurgesteld heeft! Ribbekes zijn echt super mals en smaakvol, alsook de bediening is heel vriendelijk, de wachttijd op eten beperkt tot het minimum en alles bij prijs. Hier komen we zeker terug!
Heerlijke ribbetjes al zo lang ik weet 15 jaar? hetzelfde heerlijke recept: het vlees valt van het bot, zoetzurig sausje, en dat à volonté! De burgers zijn er ook top 'steak haché' waar je de topkwaliteit van het burgervlees nog proeft, en royaal belegd. Ook de frietjes zijn uiterst smaakvol en lekker droog. Ze hebben ook nog andere zaken, maar nog nooit aan toegeraakt omdat de ribbetjes en burgers zo hemels lekker zijn. Zacht prijsje. Je zit niet in luxe houten caféstoelen en bankjes maar wel gezellig, en het personeel checkt op tijd of alles naar wens is. Reserveren is begrijpelijkerwijze dan ook echt wel een must.
Best Ribs van Leuven! En mogelijk van België... Het vlees is zo mals Dat het gewoon smelt en van de bot eraf gaat! Als je het lekker vindt, mag je zoveel bestellen Als je wilt voor 21€! Gezellig ingericht en top locatie vlakbij de grote en oude markt.
Overheerlijke ribbetjes, vlees zo zacht dat je zelfs geen mes nodig hebt om ze te eten, de ribben komen er gewoon uit! Echt heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid