facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Resto Milano

Info

Resto Milano is gelegen in het hartje van Ieper, op de Grote Markt. Ons team verwelkomt je met open armen en laat je genieten van traditionele Italiaanse gerechten, pasta's en pizza's. Om je vingers van af te likken!



"Gelegen in het hartje van Ieper, op de prachtige Grote Markt, verwelkomt het team van Milano je met open armen. Proef van de heerlijke Italiaanse gerechten zoals een traditionele Escalope Milanese, een klassieke Spaghetti Bolognese of een lekkere pizza Quattro Stagione. Bovendien kan je ook afhalen!"
Adres: Grote Markt 6, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3257200218
Stad: Ieper
Route: Grote Markt 6
Postcode: 8900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pasta Ieper, Milano Ieper openingsuren, Au Miroir Ieper, Olijfje Ieper, All-in menu Ieper, Restaurant De Stoove Ieper, Milano Antwerpen, Klein Stadhuis Ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spirelli/PastaSciutta Ieper Spirelli/PastaSciutta Ieper 232 meter 15 min voor sluitingstijd zijn de rolluiken al naar beneden. Pardon, maar ik heb zelf...
Pizza Yolo Pizza Yolo 266 meter Brengen verkeerd bestelling Pakken telefoon niet op
Recensies
Gisterenavond in Resto Milano gegeten. Niet alleen vonden we de zaak zeer smaakvol en elegant ingericht, de bediening was zeer aangenaam; gastvrij en heel warm doch zonder opdringerig te zijn. Wat betreft het eten: wij hadden een tapasplank van de chef om te delen als voorgerecht. Lekkere kwaliteitsvleesjes, mozzarella sticks, kip,... Als hoofdgerecht ravioli met zalm en cannelloni met spinazie. Zoals alles in deze zaak, super lekker en verzorgd én meer dan schappelijk van prijs. Deze plek vinden wij in Ieper de lekkerste en beste om aan te raden. Ook de Italian Coffee was mooi verzorgd Een dikke fooi was hier meer dan op zijn plaats. Gelukkig en voldaan doorgegaan na een gezellige avond. Dikke merci Resto Milano!!!
Eten, sfeer en gezelligheid, vriendelijke bediening, allemaal TOP! Absoluut een aanrader wanneer je naar Ieper komt en wil genieten van een top keuken. Echt alles was perfect! We gingen eten met collega's en iedereen super tevreden Proficiat aan de team van Milano! We komen zeker terug.
Als ik me de vraag stel "wat was er niet goed" kan ik eigenlijk niks bedenken. Vlotte service, zeer sympathieke bediening en lekker eten aan een aanvaardbare prijs. Eten: 5/5
Afgelopen zaterdag hebben we heerlijk gegeten in Resto Milano. Ik heb lekker genoten van de Calzone pizza en van de coupe advocaat. Het personeel is zeer vriendelijk en vraagt ook of alles naar wens is.
Wat een heerlijk eten en fijne bediening in dit restaurant...we hebben daar gedineerd en weer gelijk gereserveerd voor de dag erna. Een echte aanrader als je in Ieper bent. Goed betaalbaar en overheerlijk eten.
Vriendelijke mensen, gezellig om te zitten wij zaten wat meer achteraan en eten was goed in orde. Ben vergeten een foto te nemen van de pizza, maar was heel lekker en licht. Valt ook zeer goed mee van prijs. Ook een grote kaart, met verschillende vegetarische opties zowel pasta als pizza. Echt een aanrader
Zaterdagavond om 20 u 30 binnen gekomen ,heel druk ,apero en hapjes vrij snel aan tafel en dan ??? Om 22 u nog geen eten , vragen erna ,zijn ermee bezig,antwoord zeer druk . Uiteindelijk vertrokken zonder eten waren het beu. Hadden al tafel naast ons gezien hoe deze mensen met 4 zelfs niet samen hun eten kregen ,wij waren met 7 nooit meer . Als je keuken niet kan volgen omdat zaal te groot is moet je ingrijpen,aanbod verkleinen of veel troost hapjes/ drankjes geven en niet weglopen als klanten je aanspreken over het probleem
Een grote Italiaanse zaak met weinig aandacht voor interieur-artikelen die zorgen voor sfeer en gezelligheid. De bediening mocht iets vriendelijker glimlach en enthousiasme was wat zoek. Het eten was wel lekker en de prijzen op de menukaart zijn zeker niet te hoog. Bij het afrekenen wordt er nog een gratis limoncello aangeboden waardoor de minpuntjes snel vergeten zijn.
Gereserveerd om 20.30 u na Last Post. Apero en hapje correct opgediend. Anderhalf uur later nog steeds geen eten.Niemand heeft thuis! Betaald en zonder eten zaak moeten verlaten. Als je de ambitie hebt om een dergelijke massa klanten te bedienen moet je een keuken hebben die kan volgen. Ons zien ze hier niet meer terug.
Helaas norse en brutale bediening. Verkeerde gerechten en pas bij het opdienmoment vertellen dat je niet hebt wat je besteld hebt. Kwaliteit van het eten matig tot goed. Wel jammer want de tent ziet er mooi uit. Erken je fouten en los het op. Arrogantie brengt je niet ver.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid