facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Resto JeJo

Resto JeJo

Info

Heidi brengt de passie voor lekker eten op een creatieve manier in haar borden terug, terwijl sommelier Christophe voor een aangename bediening zorgt.

Geschiedenis

Wanneer je van je passie je beroep kan maken ...

of hoe een offset drukker en een tuinarchitecte samen een wijnhandel en -restaurant opbouwden.
Passie voor wijnen en liefde voor gastronomie, de perfecte match !

Puur uit interesse begon Christophe een cursus wijnkennis / sommelier, terwijl Heidi via avondonderwijs het diploma van hulpkok en kok behaalde. De aanzet was gegeven.

Na een reeks omwegen besliste Christophe in 2006 om in bijberoep wijnen te verkopen, hij bood een gamma aan gebaseerd op zijn wijnkennis en smaak. 3 jaar na onze eerste zoon Joppe, werd in hetzelfde jaar als onze tweede knaap Jetse eveneens JEJOwines geboren (voor de twijfelaars onder jullie, vandaar de naam JEJOwines)
Bijberoep werd hoofdberoep, gastronomie en lekker eten werden eraan gekoppeld.
Sinds december 2014 werken wij beiden, met volle overgave en hart en ziel voltijds voor onze zaak, of hoe een passie je beroep kan worden.

Sinds 2 oktober 2015 kan u na reservatie op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag bij ons terecht om te genieten van een heerlijk menu, met zorg door Heidi samengesteld, en geserveerd met wijnen uit ons gamma, door Christophe geselecteerd. Deze combinatie van WINES & FOOD zal steeds gekoppeld worden aan een bepaald thema, waaruit de inspiratie wordt gehaald, rekening houdend met de seizoenen.



"Wijnhandel en restaurant. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdag avond en zondag middag bieden wij een seizoensgebonden menu aan. Geen à la carte gerechten. Reservatie is verplicht."
Adres: Plaats 4, 1670 Heikruis, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0474 421 370
Stad: Heikruis
Route: Plaats 4
Postcode: 1670



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Pepingen, Menu JEJO Heikruis, Restaurant de viering Heikruis, Brasserie Pepingen, Restaurant Herfelingen, Restaurant Lennik, Wijn op het plein 2022, Restaurant Pajottenland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JEJO Wines JEJO Wines 0 meter Wat een fantastische plaats om heerlijk te ontspannen. Super lekkere & vernieuwen...
T'Rest B&B - Bistronomy - Events T'Rest B&B - Bistronomy - Events 2 km Met trots kondigen wij ons groot project aan op het kasteeldomein Ter Rijst. We opene...
Recensies
Wat een fantastische plaats om heerlijk te ontspannen. Super lekkere & vernieuwende keuken, warme bediening, gezellig kader. Wij komen terug.
Heel lekker 4 gangen septembermenu.Verfijnd,heel lekkere smaken en prachtig gepresenteerd.Echte aanrader.Vriendelijke eigenaars.Top adresje.
Een huiselijk kader. Het eten was heel lekker en vezorgde presentatie met een vriendlijke bediening een echte aanrader super!nu spijt dat ik van alles geen foto genomen heb
Opmerkelijk goede keuken, vriendelijke en vlotte bediening. Kleinschalig en warm ingericht, aan te bevelen in de regio.
Het eten was heerlijk! Zeker een aanrader!Eten: 5/5
Top. Zeer mooi kader, aangenaam restaurant, zeer lekker gegeten met topwijnen. We kozen voor de formule met aangepaste wijnen. Super vriendelijke uitbaters die alle twee leven voor hun vak. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijke menu gegeten en vriendelijke bediening
Prijs kwaliteit heel goed restaurant, vriendelijke bediening en mooie presentatie, mij zien ze hier zeker terug.
Super lekker eten en wijn!Eten: 5/5
Winterbuffet - uitstekende combinatie met echte, verse wintergroenten. mooi gecombineerd en prachtig gepresenteerd. Proficiat aan Heidi en het hele team. Verrukkelijke maaltijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid