facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Resto Jantra

Resto Jantra
Adres: Mechelseweg 277, 1880 Kapelle-op-den-Bos, België
Telefoonnummer: 015 71 19 17
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Kapelle-op-den-Bos
Route: Mechelseweg
Huisnummer: 277
Postcode: 1880


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 18:00–22:00
vrijdag: 18:00–22:00
zaterdag: 18:00–22:00
zondag: 12:00–15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eethuis jandelies Eethuis jandelies 60 meter Aangenaam en lekker
Yu Rong Yu Rong 84 meter Op hun site staat er dat ze open is, ik bel wel 10 keer. De ene keer nemen ze niet op...
Eethuis Jandelies Eethuis Jandelies 251 meter Aangenaam en lekker
Hof Ter Molen Hof Ter Molen 3 km Super vriendelijke bediening met de juiste etiquette. Voor herhaling doen we zeker de...
Recensies
Verzorgde maaltijd. Misschien wat trage bediening maar dat is een probleem die je vandaag den dag veel tegenkomt. Zeer vriendelijk personeel.
Lekker eten en goede bediening
Lekker gegeten, mooi verzorgde borden, verse kwaliteitsproducten, beperkte kaart, weinig vis of veggiemogelijkheden, behoorlijk prijzig, professionele bediening, eenvoudige aankleding van het interieur & rustig kader om te vertoeven.
Echt een restaurant voor iedereen die de tijd wil nemen om lekker te tafelen. Beperkte kaart maar toch voldoende keuze en alles is vers bereid. Lichte keuken met aandacht voor seizoensgroenten. In het seizoen ook goede mosselen. De wijnkaart heeft een aantal interessante wijntjes maar de lay-out zou een update kunnen gebruiken. Goede bediening.
Lekker eten, maar zeer trage bediening.nnBeste, volgens ons kasticket hebben wij het restaurant verlaten om 16.48 uur en niet om 15.30 uur zoals u vermeld. dit zonder te genieten van een koffie gezien het late uur. Eveneens waren wij maximaal 5 minuten te laat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid