facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Uilenspiegel

Restaurant Uilenspiegel

Info

Restaurant Uilenspiegel is centraal gelegen tussen Blankenberge en Wenduine. Gelegen langs de kustbaan, beschikken wij over volgende troeven:
- een zonneterras met afgesloten speeltuin. Ruime parking voor auto's & autocars......

Geschiedenis

Om u goed te kunnen bedienen, vragen wij om te reserveren.
Restaurant Uilenspiegel - Wenduine – belgië
Tussen Blankenberge en Wenduine, aan de kustbaan, ligt restaurant Uilenspiegel. Ideaal voor een dagje aan zee met de kinderen. De duinen en zee liggen op wandel- afstand en in het ongedwongen sobere interieur, kun je even op adem komen.
Het restaurant volgt de verhaallijn van zijn naam nauwgezet. Zo was de beste vriend van Tijl Uilenspiegel Lamme Goedzak, een levensgenieter die zich maar al te graag tegoed deed aan traditionele Bourgondische lekkernijen. De keuken brengt je dus eerlijke Belgische klassiekers, zoals tomaat met garnaal, een sappige biefstuk of mosselen en zoals bij een echte smulpaap hoort, staan op de kaart authentieke desserts. Een zelfgemaakt ijsje mag niet ontbreken aan zee, of verse pannenkoeken.
De hoofdrolspeler in het verhaal is natuurlijk Tijl Uilenspiegel zelf, een echte deug- niet, die zich graag amuseert, en daarom heeft het restaurant speciaal voor de kleinsten een speeltuin. Hier zal je kroost even al zijn energie kwijt kunnen, terwijl je zelf lekker verder geniet van een warme appeltaart met ijs en slagroom.



"Een simpele, eenvoudige keuken is een keuken zonder teveel toeters en bellen:Centraal gelegen op de kustbaan tussen Wenduine en Blankenbergeis ons restaurant als kindvriendelijk een ideale uitvalsbasis"
Adres: Blankenbergsesteenweg 4 , Wenduine 8420, BE
Telefoonnummer: 050 41 33 87
eb.tenyks@legeipsneliu
Stad: Wenduine
Route: Blankenbergsesteenweg 4
Postcode: 8420



op zoek naar gerelateerd: restaurant uilenspiegel wenduine, restaurant wenduine, restaurant uilenspiegel, blankenbergse-steenweg, wenduine, uilenspiegel blankenbergse-steenweg 4 8420, restaurant uilenspiegel damme, uilenspiegel brugge, restaurant uilenspiegel gavere, restaurants blankenberge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tropic Tropic 2 km De bediening was niet vriendelijk en behulpzaam. Teweinig interesse in oms als klant....
Rita Restaurant Rita Restaurant 2 km Heerlijk geluncht op een heel mooi terras. Suus en Rozemarijn bedienen top! Restauran...
Vin Dune Vin Dune 2 km Zeer lang moeten wachten op een croque monsieurs en kaaskroketten wanneer we de veran...
Recensies
Afgelopen weekend langs geweest met de kinderen erbij. Jammer dat we deze plek pas ontdekten op de laatste dag van onze vakantie, anders waren zeker meerdere keren geweest. Heel lekker gegeten en grote porties. De kinderen konden na het eten terecht in de speeltuin zodat wij nog iets konden drinken op ons gemak. Mijn broer gaat binnenkort daar ook op vakantie en dit restaurant kreeg hij alvast als tip mee. Hier ga ik ook nog langs gaan! Kindvriendelijkheid: Speeltuin
Leuke ontvangst gehad en vriendelijk personeel, Niks op aan te merken Eten was voortreffelijk Eten: 4/5
Als je er voorbij rijd zou je het niet zeggen, lekker eten, correcte prijzen, lieve medewerkers, aanraderEten: 5/5
Heel goed van eten super vers mooi terras met klein speeltuintje. Rolstoel vriendelijk
Een weekend Blankenberge met de familie. Tijdens etenstijd op zoek naar een kindvriendelijk restaurant...het is de Uilenspiegel geworden. Het was rond zessen en was nog rustig. Onze dochter heeft zich prima vermaakt in de netjes onderhouden speeltuin, dat was een plus. De serveerster was vriendelijk en het eten was prima. Kindermenu, 2 voorgerechten en 2 hoofdgerechten met 2x2 drankjes was €80,00.
Absolute aanrader als men graag /en veel champignons in room eet!
Wat ouderwets ogend en aan campings gelegen restaurant waar je op het eerste zicht niet zou binnenstappen. Het eten loont echter wel de moeite. De tomaat garnaal met verse frietjes en handgepelde garnalen was immers overheerlijk. Ook een dergelijke kwaliteit van wijnkaart zou je hier niet verwachten. De bediening loopt vlekkeloos door een uitgebreid leger van jonge, bekwame en enthousiaste jobstudenten. Hier komen we nog eens terug voor het stoofvlees dat heerlijk rook of de halve kip die door een aantal vaste klanten werd gesmaakt.
Heb er een Koffietafel besteld voor na de uitvaart. Tiptop in orde, nononsense aanpak. Verse produkten, mooie porties en een goede bediening. Meer moet dat niet zijn! Dank u mevrouw Hoste!! Parkeren: Top. Langs de steenweg.
Heel vriendelijk personeel, vlotte bediening, en mooie portiesEten: 5/5
Ik kom hier al van kinds af aan en ze stellen nooit teleur! Uitstekend eten en uitstekende service!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid