facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Traiteur L'orchidee

Restaurant Traiteur L'orchidee

Geschiedenis

Restaurant Traiteur Salle pour banquets

Adres: 25, rue des Raspes, 6043 Ransart (België)
Telefoonnummer: 071370096
Stad: Ransart
Route: 25, rue des Raspes
Postcode: 6043



op zoek naar gerelateerd: Restaurant lOrchidée menu, l'orchidée restaurant, l'orchidée fleur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snack Family Ransart Snack Family Ransart 544 meter Eerlijk gezegd schandalig 8 € een kleine durum, we raden een gigantisch machinepistoo...
Snack Fun Pizza Grillades Snack Fun Pizza Grillades 1 km <span class="f5axBf"
Recensies
Mooi kader, vriendelijke bediening, lekker eten
De plaats is erg leuk, het personeel is vriendelijk en altijd glimlachend De gerechten zijn super goed, de service is onberispelijk, eerlijk gezegd is dit restaurant een goede verrassing, ik raad het aan!
Fantastische plek met geweldig personeel om uw familiereünies te organiseren. Onberispelijk eten
Maaltijden van topkwaliteit, onberispelijke service, zeer aangename plek, vriendelijk personeel en eigenaren. Een waar genoegen!
Goed restaurant Ik heb goed gegeten vriendelijk personeel is gekwalificeerd ... Ik raad het aan.
Personeel glimlach we eten daar heel goed Ik bestelde cateraar voor Valentijnsdag en deze vetplant
Zeer goed eten, eerlijke prijzen, vriendelijkheid.
We vierden in 2021 en 2022 twee keer Sinterklaas van ons personeel bij de orchidee. We moeten de communicatie met de managers benadrukken en de uitstekende keuze aan gerechten, lekker eten, aangename plek.
Ik was er nog nooit geweest, maar ik heb veel meer gezegd dat het aangeboden menu heerlijk was, evenals de rode wijn, eindelijk was alles perfect, om de orchidee aan te bevelen aan maar vrienden.
Ik ken deze prachtige plek al meer dan 35 jaar, maar vooral een gastvrije familie, bekwaam personeel en een creatieve kok. Elke receptie is aangenaam door de zorg die is besteed aan de decoratie, de bediening aan tafel, de warme en muzikale sfeer en door een gastronomische maaltijd, zowel voor de visuele als voor de originele en smakelijke voorstellen.Proficiat aan iedereen voor uw professionaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid