facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant 't Korennaer

Restaurant 't Korennaer

Info

Topgastronomie in een ongedwongen sfeer

Geschiedenis

Restaurant 't Korennaer te Nieuwkerken waas is een gastronomisch restaurant dat wordt uitgebaat door Edwin Van Goethem samen met zijn vrouw ( Gastvrouw ) Francine .

Producten

Top streekproducten
Slagerij Dierendonck
Kaasmeester Van Tricht

Adres: Nieuwkerkenstraat 4, 9100 Nieuwkerken-Waas, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 03/778.08.45
eb.reannerok@ofni
Stad: Nieuwkerken-Waas
Route: Nieuwkerkenstraat 4
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: t korennaer menu, t korennaer gaultmillau, t korennaer eetboetiek, valentijnsmenu t korennaer, t korennaer michelin, restaurant sint niklaas, t korennaer openingstijden, edwin van goethem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestzalen Roxy Feestzalen Roxy 947 meter Geweldige locatie om een feest te organiseren. Zeer fijne keuken en heel lekkere verz...
Recensies
Geweldige ervaring om een promenade van smaaksensatie te eten bij 't Korenaer. Na een hartelijke ontvangst door de uitbaters mag je plaatsnemen in de prachtig ingerichte zaal of het gezellige terras met mooie beplanting en shaduwzeiloverdekking. Op basis van de kaart mochten we genieten van een glaasje champagne met nadien een heerlijke fles rode wijn, met goede suggesties van de sommelier. De gerechten waren tot in de puntjes verzorgd en een streling voor de tong. Je krijgt bij het 7 gangen menu telkens een klein schilderij gepresenteerd boordevol prefect gematchte smaken. Onze ervaring was in één woord GEWELDIG. Deze prijkt toch wel bovenaan ons lijstje met te bezoeken restaurants voor een avond uitgebreid tafelen.
het ligt al een paar jaar op men maag dus ik schrijf nu pas de review, het moet van men hart! we kwamen hier vroeger wel eens regelmatig eten, ooit een flesje olijfolie gekocht maar deze was jammer vervallen. ben ermee terug gegaan en toen zei de eigenaar dat dit geen kwaad kon. enfin in coronatijd was ik in verwachting en ging ik afhaal halen bij hen, en uiteraard ook doorgegeven dat ik dus zwanger was en dat er rekening mee gehouden moest worden. wel met een gerecht met mosselen ben zowel ik als men man ziek geweest, racekak en overgeven. en dan bij de kaasschotel was geen rekening gehouden met mijn zwangerschap. Ik was dan nog vriendelijk via mail om dit te melden terwijl ik iig een uitbrander heb gekregen van de eigenaar om u tegen te zetten, dus werkelijk NOOIT MEER kom ik hier terug!
Wat een ervaring! De pure smaak van alle ingrediënten was een beleving. De inzet was 100% net als 100% zeker dat wij terugkomen!
schitterende avond gehad,alles was top.Eten: 5/5
Zalig gegeten met bij elke gang respect voor kwaliteitsvolle producten gecombineerd met locale specialiteiten. Een aanrader voor wie van de “fijne” keuken houdt. Dankjulliewel voor de beleving van hoe “op restaurant” gaan moet zijn! PS. een dikke pluim voor de lekkere mocktails bij elk gerecht. Zalig voor zei die geen wijn of alcohol drinken.
Ondanks de grote drukte en een volzet restaurant tijdens de middag wist het personeel ons heel attent en vriendelijk te helpen, Corona-proef. Iedereen was heel professioneel en de inrichting is trendy. De gerechten waren zoals we dat in een sterrenzaak gewoon zijn super lekker en een juweeltje voor het oog. Speciaal was ons opgevallen de mooie bordjes die speciaal voor het restaurant zijn ontworpen door een Nederlandse ontwerper. De chef Edwin Van Goethem kwam ook de klanten zelf even begroeten na de maaltijd. Ja, ik ga zeker nog eens terug, maar liefst na Corona.
Een belevenis. Geweldige sfeer en service. We hebben heerlijke gerechten geproefd.Eten: 5/5
Heel lekker eten en lekkere wijnen, we kregen bij het hoofdgerecht een hongaarse rode wijn: verrassende smaak en eens iets anders! Super lieve en professionele bediening, een echte aanrader om een speciale gelegenheid te vieren!Eten: 5/5
Heel hartelijke verwelkoming, lekker eten, vlotte bediening. Enorm genoten van het dessert!
8 maanden geleden beoordeeld als lekker maar prijzig voor het diner. Op uitnodiging gingen we nu lunchen in met de "dining with the stars" formule van Diningcity. Er werd gereserveerd voor een 4-gangen sterrenmenu voor 54€ p.p. Die formule bestond uit een carpaccio van langoustine, open ravioli van girolles en hazelnoot, eend met knolselderstructuren en een dessert. De locatie is mooi, de bediening voortreffelijk en de gerechten mooi gepresenteerd. Behalve de eend als hoofdgerecht en de kaas +10€ misten de andere gerechten toch weer wat body. Onze gekozen wijnen waren lekker en de begeleidende mignardises bij de koffie/thee een mooie afsluiter van een aangename, doch prijzige lunch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid