facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant 't Fermetje Kortemark

Restaurant 't Fermetje Kortemark

Info

Klein gezellig restaurant voor lekkerbekken en levensgenieters. Seizoensgebonden keuken met dagverse producten. Keuze aan de kaart, lunch op maandag -en vrijdagmiddag of een lekkere menu.



"In haar typisch Belgische keuken is de liefde voor producten uit eigen streek bij chef Natallia Krizhanouskaja van 't Fermetje al jarenlang merkbaar. Samen met Peter Bailliere is zij een levensgenieter pur sang, en dat pure genieten willen ze in hun eigen restaurantje zoveel als maar kan doorgeven.In de keuken wordt alles zelf bereid. De groenten komen rechtstreeks van de markt, de vis nog dezelfde ochtend van de mijn, de garnalen zijn ter plekke door Natallia gepeld en de frietjes worden met de hand gesneden. Natallia en Peter maken er een erezaak van dat gasten drie à vier soorten groenten geserveerd krijgen. Kwaliteit en versheid komen eerst. Dat maakt dat Natallia en Peter stilaan van een zeldzame soort zijn."
Adres: Staatsbaan 3, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: 0477 342737
Stad: Kortemark
Route: Staatsbaan 3
Postcode: 8610


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 18:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Menukaart Fermetje, Restaurant Handzame, Restaurant Lichtervelde, Restaurant Torhout, Restaurant Diksmuide, Restaurant Roeselare, Restaurant Koekelare, Restaurant markt Kortemark
Recensies
Nieuwe eigenaars zitten er in van net voor de corona. Een mooi gebouw, en ook van binnen is het de moeite om rond te kijken. Tussendoor natuurlijk genieten van het lekkere eten. Best een aanrader.
Het was super lekker! Op aanraden van Bella Vista Kortemark...
Zeer lekker en heel vriendelijke bediening een aanrader
Heel lekker gegeten gisteren! Top bediening , en een aangename rustige sfeer zeker voor herhaling vatbaar
Topbediening, eten super lekker en vooral de Kreeft is een aanrader!!! Wij gaan zeker terug
Ook al zat het restaurant vol + terras vlotte en supervriendelijke bediening. De mensen die denken dat je jouw eten op 10 minuten klaar hebt....we zitten hier niet in de Mcdonalds hè. Super!!!
Nieuwe uitbaters, eten lekker en gezellig locatie, nog enkele puntjes waar nog aan gewerkt moet worden, maar ziet het goed komen.
Heerlijke avond gehad aan ronde tafel met onze zonen. lekker gegeten, huiselijke sfeer en top-bediening! We komen terug!
Gaan eten ter gelegenheid van een 50 jarig jubileum. Echt enorm lekker eten en zeer vriendelijke en gemoedelijke bediening!
Heel lekker gegeten, vlotte en vriendelijke bediening en heel gezellig zitten! We hebben ervan genoten! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid