facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant 't eXperiment

Restaurant 't eXperiment

Info

'T EXPERIMENT is een BBQ & grill restaurant in het hartje van Sint-Eloois-Vijve. 'T EXPERIMENT, da's passie. Passie voor het vuur, voor de producten, voor het genieten. Laat je verrassen door onze heerlijke gerechten.



"'t eXperiment is een grill restaurant in het hartje van Sint-Eloois-Vijve met knipoog naar BBQ.Wat mensen zeggen:Mooi ingericht gezellig klein restaurant, aanrader voor de fans van vlees/BBQ!Heerlijk en zeer betaalbaar gegeten met het keuzemenu!Niemand mag deze topper missen!"
Adres: Aloise Biebuyckstraat 4, 8793 Waregem
Telefoonnummer: +32470664743
Stad: Waregem
Route: Aloise Biebuyckstraat 4
Postcode: 8793



op zoek naar gerelateerd: Lunch Waregem, Restaurant Wielsbeke, Restaurant Regenboog Waregem, Valentijnsmenu Waregem, Parkhotel Waregem restaurant, Nieuw restaurant Zulte, Restaurant Waregem Markt, Brasserie Waregem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D'Okkernote D'Okkernote 4 km Lekker gebakken ribbetjes en persoonlijk de lekkerste pasta scampi die ik ooit al geg...
Recensies
Mooi ingericht gezellig klein restaurant , zeer lekker verzorgde keuken met superverse ingredienten . De tomahawk was zalig om van het gelakte buikspek te zwijgen, top ! Voor de fans van vlees/BBQ zeker een aanrader ! Heel vriendelijke en attente bediening ook !
Gezellige, leuke zaak! Gastvrouw zeer vriendelijk en zet klanten op eerste plaats! Lekker en kwaliteitsvol eten.. een aanrader!
Lekker gegeten pluma zeker aan te raden, op tgemakske. Toffe bediening door de gastvrouw. Aanrader.
Kleinschalig en heel vriendelijke ontvangst. Verschillende gerechten en heel heel lekker. Een aanraderEten: 5/5
Persoonlijke en vriendelijke bediening. Zeer lekker eten voor een licht prijsje.
Heerlijk en zeer betaalbaar gegeten met het keuzemenu! Fijne smaken, mals vlees, verse vis en vriendelijke bediening in een warm en rustgevend kader. Een extra plus voor ons was de ruime portie verse groentjes. Iets wat we doorgaans missen op restaurant. Het enige werkpunt is de zichtbaarheid van het restaurant. Niemand mag deze topper missen!
Lekkere en fijne keuken, prijs/ kwaliteit is top, weliswaar beperkte keuze. Jammergenoeg niet rolstoeltoegankelijk, ruime parking aan de kerk.
Vlees was niet gebakken zoals gevraagd bleu gevraagd a point gekregen enige smaak was zout, zout!! Nooit excuses gekregen noch compensatie heb ik ook niet gevraagd prijzen en rekening klopte ook niet!!
Top! The place to be voor super lekker vlees. Mooie setting en vriendelijke opdiening. Hier komen we meer dan eens terug!!
Heel lekker gegeten. Prijs kwaliteit echt top. Dikke duim doe zo verder. Tot binnenkort
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid