facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Sphinx

Restaurant Sphinx
Adres: Stationsstraat 16A , Haaltert 9450, BE
Telefoonnummer: 053 84 07 11
Stad: Haaltert
Route: Stationsstraat 16A
Postcode: 9450


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijn Frituur Mijn Frituur 2 km Lekkere frieten, redelijk aanbod van snacks, mogelijkheid om online te bestellen en a...
Recensies
Lekker eten, vriendelijke bediening en minisoepje van het huis! Zeer grote, rijkelijk belegde pizza, doch jammer genoeg te snel afgekoeld wegens koud bord. Ribbetjes à volonté met 4 verschillende sauzen en frietjes. Ribbetjes waren iets kleiner in de tweede ronde, doch lekkerder! Groot toilet is niet gemaakt voor mensen met lange benen; niet echt comfortabel, spijtig. Groot assortiment aan bieren :-
Heel lekkere ribbetjes en pizza. Goede bediening. Zeker aan te raden!!
Ribbekes zeer goed.pasta gerechtje met scampi niet te eten.na betaling kwam de uitbater ons zeggen dat hij dit al wist en daardoor het gerecht zou verwijderd worden!!waarom dien je het dit dan nog eerst op?met excuses en te betalen was de kous af zonder nog iets aan te bieden van het huis of eventueel een deel van de kostprijs te doen.
Sinds wij altijd onze pita afhalen, kunnen wij niet meespreken over de ervaring in het restaurant zelf. Op vlak van gerechten kan je hier echter niet misgaan. We gaan hier al jaren en hebben nog geen enkele slechte ervaring gehad. Altijd lekker en correct geprijsd.
Lekker eten en vriendelijke bediening! Doe zo verder
Vriendelijke bediening maar gebrekkige organisatie en enorm lange wachttijd. Gereserveerd voor groep van 10 op zaterdagavond en 2,5 uur moeten wachten op hoofdgerecht. Teleurgesteld.
Super vriendelijk personeel en eten is er lekker!
Het eten is er superlekker ook zeer vriendelijk en snelle bediening.een aanrader en zal zeker terug gaan!!
Heel lekker eten en een goede service! Hier kom ik al jaren en zal ik ook blijven gaan.
Weer een rauwe pizza en de prijs klopt ook niet 5€ 7€ stuk maar als je aankomt is het 33€ voor 4 pizza ECHT SLECHT
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid