facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Şehzade

Restaurant Şehzade
Adres: CHAUSSEE DE BRUXELLES 7, 1780 Wemmel
Telefoonnummer: +32475825976
Stad: Wemmel
Route: CHAUSSEE DE BRUXELLES 7
Postcode: 1780


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Faraya Faraya 1 km Zeer lekkere libanese keuken, top service en zeer vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Recensies
De weg was afgesloten, dus we hebben lang naar een parkeerplaats moeten zoeken. Het eten was verrukkelijk! Bediening vriendelijk. Wij zijn er op een doordeweekse dag geweest, 2 andere tafels waren bezet, het was stil in het restaurant waardoor elk beweging van de kinderen meer opviel, en gesprekken voeren niet echt lukte omdat iedereen elkaar kon horen, en daardoor toch een beetje ongemakkelijk gezeten daar, terwijl het eten wel erg lekker was.
Ideale plaats voor feesten . Heel mooie tuin. Een aanrader
Top top top zeker een aanrader daar kom ik zeker nog eten
Het was heerlijk! Ze verwelkomen u meteen al van de ingang, en zetten u op uw gereserveerde plaats. Ze zijn zeer proper, en het eten was lekker vers en lekkere smaken met veel keus!
Fantastisch heel lekker gegeten de sfeer daar fantastisch lang geleden dat ik me nog zo goed geamuseerd heb een aanrader
Interieur is super mooi. Maar als je gaat moet je na 21u gaan. Anders trekt het op niets
Heel lekker,verse ingrediënten, vriendelijke bediening, interieur verouderd
Turks restaurant
Vertaald door Google De foto's zijn vrij expliciet. . het is een restaurant waar je naar Turkse muziek mag luisteren maar niet om te eten. Eten is echt niet op de top, rampzalige presentatie, nogal dubbelzinnige smaak van de salade en heel weinig vlees op het bord, je komt daar stinkend naar sigaretten uit, het enige positieve punt is de server die we hadden. Verder een ramp, te duur voor wat het is. Ik raad het niet aan. Origineel Les photos sont assez explicites .. c’est un restaurant où vous irez peut être pour écouter de la musique turque mais pas pour manger . Nourriture vraiment pas au top , présentation désastreuse , goût de la salade assez ambigu et très peu de viande dans l’assiette , vous sortirez de là en empestant la cigarette , le seul point positif est le serveur que nous avons eu . Hormis cela une catastrophe , trop chère pour ce que c’est . Je ne recommande pas .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid