facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Sea and Sand

Restaurant                  Sea and Sand

Info

open van dinsdag tot en met zondag
(juli en augustus alle dagen open)

Tuesday to Sunday
12: 00-14: 30 18: 00-21: 00
July and August open every day 7/7
Restaurant with beautiful location on the beach .


Geschiedenis

van dinsdag tot zondag
12:00-14:30 18:00-21:00
juli en augustus ook open op maandag
Restaurant op mooie locatie aan het strand.
Gespecialiseerd in Bouillabaisse, Vis en Kreeft, Mals Rundvlees.
Uitgebreide wijnkaart.



"Restaurant . Reserveren kan alleen telefonisch 050/544279"
Adres: Zeedijk 8., B 8380 Zeebrugge
Telefoonnummer: 050544279
Stad: Zeebrugge
Route: Zeedijk 8.
Postcode: B 8380



op zoek naar gerelateerd: Amuzee Zeebrugge, Visrestaurant Zeebrugge, Restaurant Zeebrugge MICHELIN, Zeebrugge mosselen, Amuzee Zeebrugge menukaart, Restaurant Slabbinck Zeebrugge menu, Gault millau Zeebrugge, Dagschotel Zeebrugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro De Steiger Bistro De Steiger 1 km Eerst en vooral is de ontvangst en klantvriendelijkheid van Sabine en Geert fantastis...
Brasserie Nelson Brasserie Nelson 2 km Hier heel lekker geluncht! Een rijke vissoep en heerlijke Thaise mosseltjes als voorg...
Recensies
Als u houdt van een amicale sfeer in een super restaurant op de dijk van Zee Brugge is dit "the place to be". Van het heerlijke soepje complementair bij de aperitief tot het smaakvolle dessert, en alles daartussen was echt van top kwaliteit.
We gingen er vandaag voor de tweede keer, voornamelijk omdat het een fijne simpele setting is, knap uitzicht om de zon te zien zakken in de zee, sympathieke bediening en lekker eten. TIP: de bouillabaisse is echt een winner! Weetje: er komen lekkere sneetjes stokbrood met gesmolten kaas bij de bouillabaise extra punten: het zijn royale porties waardoor je zeker niet met honger van tafel zal gaan kids: er is een klein speeltuintje waar je van boven op de dijk kan naar uitkijken dat maakt het restaurant ook fijn voor kinderen, die kunnen zich na het eten beneden gaan uitleven. puntje: we waren niet geheel fan van de witte huiswijn.. Weliswaar komen we ongetwijfeld terug!
Wat grappig….2x apero besteld op het strand. We reserveren een tafel op terras voor 5 personen een uur op voorhand… we verplaatsen ons van strand naar terras om 20u05 en er blijkt geen plaats meer te zijn…. We maken er geen probleem van en stellen voor een extra stoel aan de tafel te plaatsen. Na wat geklungel en geharrewar komt de eigenaar laconiek vertellen dat we beter een andere oplossing zoeken… met veel plezier zou ik zeggen… en de horeca op de dijk van Zeebrugge maar klagen Gelukkig de beste beslissing van deze week want zeer lekker gegeten in restaurant Port de Basil… tot nooit meer !! Veel succes en hopelijk een cursus klantvriendelijk want op die manier zou ik nooit door het leven willen gaan .
Afgelopen zondag bij Sea &Sand gegeten. Restaurant ziet er gezellig uit, jonge man die ons hielp was erg vriendelijk. Mijn man heeft prima gegeten, garnalenkroketten, frites en sla. Mijn maaltijd was slecht: witvis met gerookte zalm. Saus was ingedroogd, zo ook de homp aardappelpuree. Maaltijd kwam overduidelijk uit de magnetron. Hier heb ik wat over gezegd, is niets mee gedaan. Dit restaurant mag duidelijk overgeslagen worden. Die ene ster is bijna te veel. Bah bah.
Het kreeft menu is een aanrader. Super vriendelijke bediening en personeel. Gezellige locatie. Lekker eten. Top!
Op goed geluk gereserveerd. Aangenaam verrast. Zeer goede keuken. Ruime, lekkere porties. Te onthouden!
Een verborgen parel om te gaan eten, een betere beschrijving is er niet. Zéér maar dan ook zéér lekkere grote maaltijden en prijs kwaliteit is top. Vriendelijke bediening en een klein maar gezellig restaurantje. Ik ben hier nu reeds een 10 tal keer komen eten en nog nooit teleurgesteld. Tip, de beste bouillabaisse van de streek!
Gereserveerden op tijd met 9 personen. Vooraf was ons gezegd dat tafels niet apart konden maar daardoor moest één persoon effectief apart gaan zitten. Dit terwijl er verder bijna geen klanten waren. Wij hebben dan ook bedankt voor de service toen de ober zei dat het niet zou lukken. Geen flexibiliteit, denk hier aan voor je hier komt.
Klassieke kaart met veel visgerechten, de Bouillabaisse is een echte aanrader, correcte prijzen gezien de zeedijk ligging. Hoofdschotels zijn goed voorzien, enkel in geval van grote honger een voorgerecht genomen. Service is attent en professioneel. Altijd een leuk moment gehad.
Mossels besteld en bij de 2de was het al prijs ...zand mss vandaar sea and sand ? Bedienning ok maar jonge gast met ongestreken kledij en gat in zou niet mogen .....tis een restaurant geen barak waar je frieten besteld .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid