facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Rooden Scilt

Adres: dorpsplein 7, 3071 Erps-Kwerps
Telefoonnummer: 02.759.94.44
Stad: Erps-Kwerps
Route: dorpsplein 7
Postcode: 3071



op zoek naar gerelateerd: Rooden Scilt OPENINGSTIJDEN, Restaurant Kortenberg, Seniorenmenu, Restaurant Zaventem, Auberge Des Princes menu, Crisis Café Erps-Kwerps, Restaurant Kortenberg Leuvensesteenweg, Restaurant Veltem
Recensies
Ik vond het eten goed maar ook niet meer , prijs kwaliteit okEten: 4/5
De bediening was een beetje opdringerig apperetief was nog niet uit en de hapjes waren al weg . 1/4 l wit en 1/2 liter rode wijn besteld brengen fles rood . We melden dit ze brengen fles wit . Dessert ken net niet op een lepel . De borden en saus potjes zijn stukken af de zetels zijn versleten . De honger was ook al over sinds de hond zijn bevoeg deed op het terras en blijkbaar niet de eerste keer zie foto markering . Te we buiten gingen liep de hond ons bijna omver in de zaak . Mij zien ze hier niet meer .
Aantrekkelijk interieur, bijzonder toffe bediening met bereiding van de américain en sabayon aan tafel. Normale prijzen. Wijnkaart top met alle grote Franse wijnen tot bijna 1000€ per fles, maar ook een mooie keuze aan meer democratisch geprijsde, zorgvuldig gekozen exemplaren van overal. Wij vonden het eten OK maar niet "waw". De eega koos foie gras pastei als voorgerecht en de ter plekke bereide américain met lekkere! frieten als hoofdgerecht, sabayon met Amaretto als afsluiter. Voor mezelf een venkel velouté met Bouchot mosseltjes en daarna een stuk hertenbout met garnituur. Het hert had beter geweest als het wat dikker gesneden werd. De spätzle daarbij vond ik minder geslaagd en van het garnituur konden enkel het witloof en de broccoli mij bekoren, de rest was een beetje "oudbakken". Ijzerkruid thee als afsluiter.
Het was super lekker en een gezellige avond met een aangename sfeer.Eten: 4/5
Een echte aanrader! Altijd heel lekker en supergezellig zowel binnen als buiten! Top bediening! Hier komen we heel graag terug
Gezellig restaurant waar er een uitgebreide keuze van schotels op het menu staat. Bediening aan tafel wordt verzorgd door vakbekwame mensen die altijd bereid zijn voor een woordje uitleg over het eten of drinken.
Voor de eerste keer bij Rooden Scilt geweest, hoewel we in de buurt wonen. En zo blij dat we dit hebben ontdekt. Het eten was overheerlijk. De rundstartaar is meer dan geweldig. Een lepeltje proeven voor de smaak terwijl hij versgemaakt wordt. Het restaurant is heel gezellig ingericht en de bediening erg vriendelijk. We kijken er echt naar uit om hier terug te komen. Zonde dat we deze geweldige plek niet eerder ontdekt hebben!
We hebben genoten van een verfijnd menu in een mooi decor samen met de familie. Service was super door een ober met de droge humor van een "gentleman". Een kleine verwennerij op het einde van de maaltijd maakte het af. Onze dank voor deze leuke namiddag.
De Rooden Scilt is een aangenaam en goed restaurant, met een uitgebreide keuze en een goede bediening. De schotels zijn vaak heel verfijnd, al zijn ze soms ietwat minder, maar de wijn is uitstekend ook de huiswijn en we komen hier graag terug. De mensen die in de zaak werken doen echt hun best om je een fijne tijd te bezorgen. De Rooden Scilt heeft een gezellig interieur en achteraan is er een terras waar je in de lente en zomer gezellig kunt tafelen. Ik had deze keer een beetje pech met mijn keuze, maar de andere mensen waren zeer tevreden over hun schotels. Zelf moet ik zeggen dat ik meestal ook tevreden ben, en het was er druk toen wij er waren, zodat ik de kok de kleine foutjes niet kwalijk kan nemen. Dus zeker een aanrader!
Smaak is ok alleen laat de hoeveelheid sterk te wensen over. Ben absoluut geen grote eter maar als het dessert letterlijk groot genoeg is om een holle tand te vullen laat het te wensen over en is het zijn geld niet waard. Hond in de zaak wanneer deze open is en die dan het terras gebruikt om de behoefte te doen die dan niet opgekuist worden - er lagen er minste 7. Niet voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid