facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Riverside

Info

Chinese Restaurant



"Beste klanten,Vanaf 1 november verhuizen we naar ons nieuwe pand te Turnhoutsebaan 460. In de eerste fase verwelkomen we u graag voor afhaal in onze pop-up keuken achteraan het gebouw. Na de verbouwingswerken ontvangen we u ook graag in onze nieuwe restaurant.We leveren ook aan huis binnen een straal van 5 km op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. We vragen hiervoor een supplement van 3 EUR. Bij aankoop vanaf 40 EUR is de levering aan huis gratis.Alvast bedankt.Riverside"
Adres: Turnhoutsebaan 412, 2970 Schilde
Telefoonnummer: +3233840061
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 412
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Chinees Restaurant schilde turnhoutsebaan, Restaurants in Schilde, Chinees Schilde, Chinees Restaurant Malle, Chinees restaurant Zandhoven, Chinees restaurant Sint-Job, Chinees restaurant Merksem, Chinees restaurant Deurne
Recensies
Lekker maar de porties worden alsmaar kleiner. De bakjes lager en de suplementen groter
Erg lekker en vers! Wij bestellen altijd telefonisch voor een bepaald uur, dan hoef je niet te wachten.
Al jaren klant! Beste chinees uit de regio.
Zeer vriendelijke bediening en zeer lekker. Langs buiten ziet het restaurant er niet zo modern uit,maar binnen is het zeer gezellig.
Altijd lekker eten...aangename sfeer en zeer vriendelijke ontvangst en bediening . Dit is mijn lievelings Chinees restaurant !
Zeer lekker en vers. Helemaal niet duur, bovendien gezellig modern en een zeer attente bediening. .... En ook belangrijk...gemakkelijk parkeren vlakbij. We aten hier vroeger al, en we zullen hier zeker later nog eten.
Het eten verdiend een dikke vijf sterren. Alles was duidelijk vers en heerlijk klaargemaakt. Ondanks de kwaliteit van het eten was de ervaring niet geheel positief te noemen. Meer dan een uur en twintig minuten duurde het voor onze bestelling klaar was. Volgens andere klanten was dit niet uitzonderlijk Tijdens het wachten was er ook niemand te zien om ons iets te drinken aan te bieden, laat staan om ons beklag bij te doen. Omdat we al betaald hadden konden we ook niet zomaar vertrekken. Uiteindelijk kregen we ons eten met enkel maar een magere sorry. Het eten was goed, maar door het lange wachten zeker geen absolute aanrader.
Het is erg lekker omdat de ingrediënten vers zijn.
Alles was naar onze zin ! Lekker en heel vriendelijke bediening !
Lekker eten, vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid