facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Rhodos

Info

Grieks restaurant

Adres: Laurens de Metsstraat 13, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 09/360.94.87
Stad: Zottegem
Route: Laurens de Metsstraat 13
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Vrijdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Grieks restaurant Oudenaarde, Restaurant Zottegem, Grieks restaurant Wetteren, Serrano Zottegem, Grieks restaurant
Recensies
Lekker gegeten, uitmuntende bediening. Hier neemt men nog de tijd voor de klant, gezellige babbel. Prijs/kwaliteit = top.
Een stukje Griekenland waar je binnen stapt...klassieke Griekse volksmuziek, eenvoudig maar charmant wit met blauw interieur...lekker en voldoende gegeten...mezze als voorgerecht en kipsaté als hoofdgerecht...allemaal zeer lekker bereid op de grill...een gezellig restaurantje.
Ik zou iedereen aanraden om eens de nieuwe gerechten te proberen.Deze zn super lekker en echt Grieks.
Gezellig restaurant, ruim en gevarieerd aanbod. Goed prijs-kwaliteitverhouding, je krijgt veel eten voor je geld! De huiswijn is ook zeer lekker. Voor herhaling vatbaar! De kok is dezelfde van voor de overname dus kwaliteit is nog steeds top!
Niet meer wat het was. Een enorme teleurstelling. Toen ze vroegen of het oké was en we beleefd melden dat het niet was zoals verwacht werd de kok agressief. En werden we uitgescholden dat we niet meer moesten komen. Groot verbaal geweld. Verschrikkelijke ervaring... Nooit meer.
Sins nieuwe eigenaar zijn de porties kleiner geworden.
De kaart is niet zo heel uitgebreid maar het eten is lekker. Vriendelijke bediening.
Aperitiefhapjes te laat. Wijn twee maal moeten bestellen. Eten was wel lekker.
Is absoluut niet meer wat het was bij Jorgos! Een grote desillusie, Jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid