facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Piya Eupen

Restaurant Piya Eupen

Info

meditterane Küche

Adres: Gospertstraße 116, 4700 Eupen
Telefoonnummer: 003287743721
Stad: Eupen
Route: Gospertstraße 116
Postcode: 4700


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Eupen, Restaurant Visé Eupen, Sterne Restaurant Eupen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Palais Le Palais 489 meter Te lange wachttijd. Eten lager dan verwachting. Droog vlees. Weinig salade.
Mesopotamia Eupen Mesopotamia Eupen 805 meter Zeeeeeer lekker gegeten , service was Top met een grote T . Wij komen hier zeer zeker...
Legendz Eupen Legendz Eupen 2 km Service: 4/5
Recensies
Uitstekend eten, vriendelijke bediening. Wij waren onwetend op de woensdag "all you can eat" voor 18 euro p.p. gekomen alleen tapas, er zijn dan geen andere gerechten verkrijgbaar. De zaak zat stampvol en was ook volgeboekt - toch vonden ze nog een mooi plekje voor ons. Je staat wel een tijdje in de rij voor de toonbank waar je de bakjes tapas afhaalt, maar uiteindelijk loopt het best vlot door. Niet alleen het eten is erg betaalbaar, ook de dranken zijn zeker niet duur.
Lekkere tapas maar ook pasta en andere gerechten; vers en smakelijk! Toch 1 ster minder omwille van het moeten blijven vragen naar wat parmezaanse kaas, die dan pas kwam toen de pasta half op was. Schoonheidsfoutje door de drukte?
Heel lekkere tapas en ook lekkere pasta gegeten. En goede bediening.
eten was heerlijk. bediening goed en erg vriendelijk. sfeer kan ik moeilijk beoordelen omdat we op terras hebben gegeten. dit ligt op de hoek van een drukke weg. verkeersgeluiden zijn storend. beoordeling op eten en service, absoluut een aanraderEten: 5/5
Ontzettend lekker menu, was moeilijk kiezen, omdat bijna alle gerechten op het menu er lekker uitzagen. En normaal lust ik echt niet alles in een restaurant. Ik had de zalm spaghetti uiteindelijk, very good!
Echt super lekkere pasta's en andere gerechten, zeker een aanrader.
Zeer goed prijs/kwaliteit... Leuk om te zitten, kraaknet, vers, goeie smaken, excellente bediening en er is ook aan de kinderen gedachtzonder er zich snel vanaf te maken! Hadden we maar zo 'n Turkse resto in onze buurt thuis!
Op weg vanuit Duitsland hier helemaal per toeval gestopt om 's middags iets te eten met 2 kleine kindjes 1.5 en 3.5. Om 13h op een vrijdag binnengestapt. Geen tappa's gegeten, maar lekkere lamsbrochettes met gegrilde groenten en lekkere bulgur met spinazie en gebakken pattatjes. Mijn partner had een van de kipgerechten. Het was heel lekker en prijs kwaliteit top. Als je met baby/kindjes op stap bent dan weet je dat het kindermenu meestal niet meer is dan een frikandel met frieten of een hamburger met frietjes. Hier lekkere penne pasta met basilicum de kleinste heeft dat bijna helemaal opgegeten de oudste kreeg een mooie lapje gebakken kipfilet. Daar word je als papa en mama goedgezind van! Nog een lekker dessertje en een kop koffie en we waren helemaal klaar om onze tocht verder te zetten. Wij komen mss nooit meer in Eupen, maar als we er nog eens passeren, dan stoppen we hier zeker. Ook leuk, trendy interieur.
Heel leuke plaats, totaal niet verwacht. Heel goede ontvangst, heel lekkere tapas en kipgerecht. Ik kom hier terug!
Heel leuk, modern, maar de gerechten mogen een beetje minder vegetarisch zijn voor de prijs die je per persoon betaald, er is ook veel lawaai lawaai en ze mogen een extra ober aannemen, voor de rest leuk concept!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid