facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Nuance

Restaurant Nuance

Info

Welcome to restaurant Nuance, where Sofie Willemarck will welcome you with lots of love and Thierry Theys with dedication and passion. #restonuance

Geschiedenis



Nuance draait om klasse en gezelligheid. U krijgt bij ons de beste gerechten én sfeer in een prachtig decor met een feilloze bediening. Nuance is een beetje Parijs met een persoonlijke twist.



Zowel in de keuken als in de bediening willen we blijven evolueren. Daarom hebben we na 7 jaar gekozen voor een nieuw interieur, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Maar de basis blijft!



Ik zet mijn gerechten nog altijd volledig naar mijn hand en mijn vrouw Sofie weet ze altijd met de glimlach te serveren. Zij weet hoe belangrijk gastvrijheid is. Ze is mijn steun en toeverlaat en mijn verlengde in het restaurant.

Adres: Kiliaanstraat 8, 2570 Duffel
Telefoonnummer: +32 (0) 15 63 42 65
Stad: Duffel
Route: Kiliaanstraat 8
Postcode: 2570


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Vrijdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: nuance (restaurant) menu, Nuance prijs, Thierry Theys leeftijd, Nuance Duffel menu, Nuance betekenis, Thierry Theys restaurant, Thierry Theys Wikipedia, Nuance Duffel reserveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nuance Nuance 2 meter Bij menig subliem restaurantbezoek had ik me al dikwijls afgevraagd " waarom kri...
Recensies
Zeer mooie zaak. Onze eerste keer in een twee sterren restaurant. De bediening was top van begin tot einde. Ze stellen je op je gemak en geven een goede uitleg Aangepaste wijnen waren zeer lekker. Ze hebben ook een BOB formule. De prijs is stevig, niet voor elke dag.
De verwachtingen waren hoog. De borden waren allemaal schilderijtjes, maar het eten was smakeloos. Echt spijtig want de prijzen waren wel 2 sterren waard...
Fijne bediening. Heel lekker en origineel. Topwijnen met super uitleg. Bedankt!
Fantastische ervaring. Zeker de moeite om eens naartoe te gaan.
Eerste maal in dit restaurant. Alles top zoals je van een sterrenrestaurant mag verwachten, bijzonder goede wijnkeuze bij het menu. Prettige verassing.
Zoals altijd, een ervaring. Perfectie. Degene die de wijnforfait genomen hadden, waren ook zeer tevreden. Erg vriendelijke bediening. Oog voor elk detail. En zooo lekker. Verbouwing is zeker geslaagd. Erg mooi, rustig interieur. Ik ga hier altijd voldaan en gelukkig buiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid