facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Marathon

Info

Savas biedt je een waaier aan Griekse specialiteiten aan. Allemaal vers en gemaakt door de beste koks.



"Bent u op zoek naar een Grieks restaurant met een airco? Trek in heerlijke maaltijden bereid met dagverse producten? Voor grillade gerechten en ovenschotels, a la carte gerechten en nog zoveel meer, bent u bij Grieks restaurant met Belgische en Franse specialiteiten ?Resto Marathon? in Wetteren aan het juiste adres! Beleef een fantastische avond bij het familierestaurant. Wilt u een keer thuis van de heerlijke gerechten genieten? Dat kan! Kom langs bij de traiteur om uw dagverse schotel uit te kiezen of kies voor de diverse take a way mogelijkheden uit de Europese keuken. Sinds kort kunt u bij ons ook 24/7 heerlijke maaltijden en salades uit de food box automaat halen."
Adres: Felix Beernaertsplein 43, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: 09/369.94.83
Stad: Wetteren
Route: Felix Beernaertsplein 43
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Marathon OPENINGSTIJDEN, Grieks Restaurant Marathon, Maasmechelen menukaart, Tripadvisor MARATHON Wetteren, Restaurant Marathon Facebook, Grieks restaurant Aalst, Marathon griek, El Greco Wetteren menu, Chinees Restaurant Wetteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant EL GRECO Wetteren Restaurant EL GRECO Wetteren 124 meter Onze eerste kennismaking met dit restaurant en voor de liefhebbers van de Griekse keu...
Recensies
Voor mij hét beste Grieks restaurant in de streek van Aalst en Wetteren! Héél lekker eten en meer dan voldoende! De eigenaars Savas en Maria geven je samen met hun zonen een écht welkom gevoel. Een aanrader! Parkeren: Naast het restaurant ligt een grote openbare parking. Je kan eveneens een plaatsje zoeken op straat. Rolstoeltoegankelijkheid: De eigenaars doen het nodige om personen met een rolstoel een goeie plaats te geven.
Zeer lekker gegeten en vriendelijk personeel. De mezze is een aanrader.Eten: 5/5
Een heel gezellig Grieks restaurant in Wetteren!! Aangeraden om er te reserveren want vaak volzet omwille van dat het er goed is. Een zeer vriendelijke baas die iedereen begroet bij het binnenkomen. Ook zeer lekker gegeten. Een bezoekje waard!
Reeds vele malen bezocht.Altijd zéér lekker! Eigenaar Savas maakt steeds even de tijd om een praatje te doen,man,man,altijd plezant! Misschien heeft niet iedereen dit graag maar hij zorgt er altijd voor dat dit niet storend voorkomt. Super vriendelijk!! Prijs/kwaliteit dik in orde!
Daarnet voor de eerste keer een Griekse salade uit de automaat gehaald, was lekker en vers. Zeker niet de laatste keer! Kijk er al naar uit om de andere gerechten zoals de Gyros te proberen.
lekker eten. Goede en vriendelijke bediening maar wel luidruchtigEten: 4/5
We hebben meer dan een uur moeten wachten op ons eten. De mannelijke bediening was super professioneel en vriendelijk. De vrouw uit de keuken snauwde ons af. Het eten op zich was ok, maar niet waaw.
Huiselijk sfeer, zeer vriendelijke eigenaars. Place to be voor een gezellige diner en zeeeer lekker ook.Eten: 5/5
Vond wel na het eten dat er een drankje van het huis mocht gepresenteerd worden. El greço deed dat wel en Pantheon doet dat zelfs na een lunch.Eten: 4/5
Zeer lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Als je graags Grieks eet is dit een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid