facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Los Argentinos - Heerlijke Argentijnse steak op de grill

Info

Los Argentinos. Heerlijke Argentijnse steak in een open keuken op de grill bereid. De uitgebreide wijnkaart is volledig op dit smakenspel afgestemd. Dit alles in een warm en gezellig kader. Wat wil je nog meer. Hopelijk tot binnenkort!

Geschiedenis

Los Argentinos. Heerlijke Argentijnse steak in een open keuken op de grill bereid. De uitgebreide wijnkaart is volledig op dit smakenspel afgestemd. Dit alles in een warm en gezellig kader. Wat wil je nog meer. Hopelijk tot binnenkort!

Adres:
Telefoonnummer: +32 (0) 89733000
Stad: Lanaken


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 16:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Argentijns restaurant, Los Argentinos Den Haag, Argentijns restaurant Gent, Argentijns restaurant België, Argentijns restaurant Hasselt, Argentijns restaurant Brussel, Argentijns restaurant Antwerpen, Los Argentinos, Amsterdam
Recensies
Heel lekker eten!!! En veel! Je gaat niet met honger naar huis! Het restaurant is vanbinnen heel mooi en gezellig ingericht. Prijs kwaliteit waren wij zeer tevreden! Het personeel en de eigenaar waren ook zeer vriendelijk. Je moet hier echt eens geweest zijn!
We highly recommend people to pass here for dinner. Hier krijg je geen spijt van. You won't regret it. Super lekker eten, kwaliteit vd bovenste plank. Het personeel was ook heel vriendelijk en behulpzaam. Omdat niet alles perfect mag zijn de tijd tussen de verschillende maaltijden mag wat langer zijn. Nu leek 't soms bandwerk. De plaats zat ook goed vol op een doordeweekse dag, wat vaak bewijst dat het goed MOET zijn. Try it.
Uitmuntende kwaliteit van het eten met name het vlees. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Echt een aanrader!!
Werkelijk waar nog nooit zo slecht gegeten. De bediening was erg opdringerig. De gerechten waren niet vers en erg duur voor wat je kreeg. Ook moesten we bijna 2 uur wachten op het hoofdgerecht. En dan krijg je ook nog een schoenzool zonder smaak dat op een bord is geflikkerd. En saus smaakloos. Als je heel de week op de wc wil zitten moet je hier gaan eten.
Wij hebben een super gezellige avond gehad. Zeer goede en vriendelijke bediening. Het eten was subliem. Echte aanraders zijn de verschillende steaks… hun specialiteit, maar ook de surf en turf, de kip en de zalm waren van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben alvast een heel goede herinnering aan onze avond. Dank je wel Los Argentinos. Vele groetjes Claudia van de Slagmolen en gezelschap
Erg goede prijs/ kwaliteit verhouding, er is ook een erg aangename sfeer in het restaurant! Het vlees was ook zeer smakelijk, zeker een aanrader, voor zowel een romantisch etentje per twee of met een grote groep!
Heel lekker gegeten gisteren, gezellige sfeer en een snelle vriendelijke bediening. We komen zeer zeker nog een keer terug om daar te eten. Leuke eigenaar die met iedereen gezellig een babbeltje maakt.
Zeer goed eten, en drinken. Goed verzorgde zaak. Vriendelijk personeel. Een aanrader als u van lekker eten houd! Ik vind het een goede prijs kwaliteit verhouding!
Zeer lekkere steak, perfect gebakken op de grill! Super vriendelijk personeel! Geweldig interieur op gezellig te tafelen! Een echte aanrader!
Goed vlees van de grill. Goede Argentijnse huiswijn. De prijs is wel aan de hoge kant. Hoofdgerecht, dessert en 2 glazen wijn 60 euro. Maar kwaliteit heeft zijn prijs. Dat dan weer wel.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Restaurant Los Argentinos - Heerlijke Argentijnse steak op de grill met het openbaar vervoer


Neerharen Steenweg 30 meter
20a
25
61
63
638
Neerharen Steenweg 120 meter
20a
25
61
63
638
Neerharen Schuttershof 250 meter
724
Neerharen Basisschool 330 meter
724
Neerharen Dobbelsteynstraat 420 meter
724

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid