facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Larissa

Restaurant Larissa

Info

Griekse specialiteiten

Adres: vrijthof 13, 3690 Bree
Telefoonnummer: 089767500
Stad: Bree
Route: vrijthof 13
Postcode: 3690


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:30

Recensies
Fijne vriendelijke bediening! Garçon sprak Engels! We hebben hier lekker Grieks gegeten! Lamskotelleten en gyros schotel met Souvlaki! Het vlees was heel smakelijk en vers! Het slaatje was westers, niet echt Grieks?! Goede kwaliteit en vriendelijk voor een redelijke prijs, niet goedkoop
Vanavond een heerlijke avond gehad met vers bereidt eten. In een super relaxte entourage.
Fijne vriendelijke bediening! Garçon sprak Engels en Nederlands! We hebben hier lekker Grieks gegeten! Lamskotelleten en gyros schotel met Souvlaki! Het vlees was heel smakelijk en vers! Het slaatje was westers, niet echt Grieks?! Goede kwaliteit en vriendelijk voor een redelijke prijs, niet goedkoop maar wel een goede verhouding van prijs en kwaliteit. Je krijgt echt veel meer dan in Nederland en ze hebben ook lekkere bieren ook echt typische Belgische bieren. Ze nemen zeker de tijd voor het maken van je eten en alles wordt vers bereid. Dus prijs en kwaliteit valt de prijs wel mee als je er zo ga kijken. Larissa zit ook op een goede plek. Het zit namelijk bij een fontein en dat zit midden in het centrum van Bree en heeft een gezellige sfeer.
Grieks eten vonden we buiten mezze,de Griek steeds maar een veredelde frituur. Sinds wat we hier gegeten hebben,herzien we onze mening. Super lekker,authentiek,maar vooral,welkom bij mama. Het ene sterretje minder is de prijs,maar uiteindelijk is alles dan ook super vers.
Mooie locatie op het vrijtof van Bree! Grommelende, luide ober maakt het minder leuk. Eten kan beter, we missen de typische Griekse salade als bijgerecht, stokbrood was wat droog evenals de souvlaki. Voorgerechten zijn wel heerlijk!
met 8 mensen weg gestuurd , kon geen drinken geven alleen eten, stond er maar alleen voor , kon dus niets verdienen aan ons , en zal ook niets meer verdienen aan ons . Je moet een ster ingeven anders kan je het niet posten , maar die verdiend hij zelfs niet .
Wij hebben hier heel lekker gegeten, bediening was goed en heel vriendelijk. Ook heel vriendelijk tegen kinderen. Kinderporties zijn de moeite. Echt de moeite waard om hier eens te gaan eten.
Ik ben zeer tevreden daar, het eten is lekker vriendelijke bediening, en ook een fijn en persoonlijk contact.
Zeer zeker de moeite waard! Mooie zaak, vriendelijke bediening, lekker eten. Zelfgebakken foccacia brood is heerlijk... :- Aanrader!
Wij dachten: kom we gaan lekker naar De Griek. Nou vergeet het maar: permanent gesloten! Meld dit dan ff aan Google aub
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid