facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant la sqala food sharing

Restaurant la sqala food sharing

Info

Laat je onderdompelen in de authentieke keukenwereld van Chef Hicham die jou traditionele aroma’s zal laten ontdekken,
uit zijn geboorteland Marokko, met zijn smakelijke familiaal geïnspireerde recepten.

Geschiedenis

oriental food sharing.geniet van de kleuren en de geuren van de marrokkaanse keuken.

Adres: prins de lignelaan, 16, 1180 Ukkel
Telefoonnummer: 0465300910
Stad: Uccle
Route: prins de lignelaan, 16
Postcode: 1180


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le touareg Le touareg 618 meter Vertaald door Google Te goed en koninklijk welkom Origineel Trop bon et accueil roy...
Recensies
Gezellig en zeer aangename sfeer. Heel lekker eten, zeer trouw aan de Marokkaanse traditie. Heel vriendelijke bediening Ook in Nederlands. Je zal er met volle buik buitenstappen ook de bourgondiërs onder ons. Aanrader.
Één restaurant waarin deze prachtige mensen hun hart en ziel ophalen om de klanten te verwennen. Steeds mooi decor waar gezelligheid troef is. De kok die steeds nieuwe smaken toverd om de smaakpapillen te verwennen. De gastheer kent zijn beroep en ontvang je hartelijk, dus wij komen graag steeds weer op bezoek.
Zeer gezellig ingericht Marokkaans restaurant waar men jou in het Nederlands en het Frans te woord kan staan. Je krijgt hier waar voor je geld. Al enkele keren geweest en nooit teleurgesteld!
Al voor de 2e keer bezocht en opnieuw super lekker gegeten. Mooi kader en top bediening. We komen zeker terug.
Lekker gegeten in een zeer gezellig en verzorgd restaurantje, met TOP-uitbaters. Succes en tot de volgende keer :-
Lekker orientaals mmmm
Superleuk restaurantje! De zeer openhartige en smakelijke humus, boordevol smaken! De gerechten zijn super goed! Niet te groot maar je gaat zonder honger de deur uit! Een klein minpuntje dat je voor het brood moet betalen! € 3,50 voor 2 stuks Marokkaans brood - humus zonder brood? Hmmmm.... maar wat ben ik er zelfs dol op! Om nog een keer te doen
Hummus met avocado was een lekker voorgerecht. Beveel ten zeerste aan om dit bij hun pijnhuis te hebben. Zeer goed brood inderdaad, maar kost 3,5 extra. Duivenpastilla en tajine van lam met geitenkaas waren ook lekker. Porties waren voldoende. Muntthee een beetje prijzig om 6 uur, maar het wordt geleverd met mignardises. Al met al een leuke ervaring, maar enigszins prijzig.
Het eten was van uitstekende kwaliteit en smaak. De porties hadden iets groter kunnen zijn gezien de prijs, maar verder was het een perfecte Marokkaanse ervaring!
Zeer goede ontvangst, de gerechten zijn van hoge kwaliteit, enige nadeel voor de kamer waar deze Marokkaanse kant ontbreekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid