facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant la mia cucina2

Restaurant la mia cucina2

Info

Bienvenu à La Mia Cucina 2

Geschiedenis

La Mia Cucina 2 se situe à Beersel à deux pas du château fort médiéval. Ici tous les ingrédients sont frais : les légumes récoltés le jours même dans son propre potager Bio, les pâtes fraiches et à la carte vous trouverez également des viandesmaturées… et vous pourrez déguster ça sur la terrasse.

Adres: Herman Teirlinckplein 2, 1650 Beersel
Telefoonnummer: +32 2 376 00 02
Stad: Beersel
Route: Herman Teirlinckplein 2
Postcode: 1650


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Italiaans restaurant Beersel, Italiaans restaurant Halle, Villa Borghese Beersel, Lunch Beersel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La mia cucina 2 La mia cucina 2 0 meter Zeer uitgebreid menu met verse producten. Chef très sympa ! Merci
Villa Borghese Villa Borghese 77 meter Ben er al aantal keren geweest. Nu was het wel al tijdje geleden maar wou er toch nog...
Amarcord Amarcord 2 km Gezellig Italiaans restaurant; en serveert er veel meer specialiteiten dan alleen een...
Il Casolare Il Casolare 3 km Goede service, lekkere krokante pizza, heerlijk dessert.Eten: 4/5
Il Sorrento Dworp Il Sorrento Dworp 4 km Vier sterren voor hoofdgerecht, maar reageren totaal niet aangenaam bij voedselallerg...
Recensies
Zeer uitgebreid menu met verse producten. Chef très sympa ! Merci
Uitstekend restaurant, de inktvis was heerlijk en de tortino de vitello als entrée was een delicieuze en lekkerdere twist op de typische vitello de tono!
Heel lekker gegeten. Groenten uit Bio tuin van de patron. Vriendelijke bediening. Gezellig klein terras. Zeker voor herhaling vatbaar.
Leuk authentiek italiaans restaurant. De kok komt zelf aan tafel de suggesties uitleggen en je merkt direct welke gerechten heel lekker zullen zijn :- Goeie, vriendelijke service en lekker eten. Zeker de moeite waard om eens te gaan! Vegetarische menuopties: Er is niet zo veel keuze voor veggies, maar wat er is is wel heel lekker.
Fantastische avond beleefd, heerlijk eten en een top bediening van de ober en chef! Authentiek italiaans eten met originele suggesties zoals je nog maar weinig vindt. Wij komen zeker terug! :
Zoals steeds een fijne avond met pasta die recht uit het hart komt. Geen poespas maar de meest authentieke Italiaanse smaken op een bord. Sommige dingen zijn zo eenvoudigweg goed dat het telkens een beetje thuiskomen is…
Zeer lekker gegeten! Zeer verfijnt voor en hoofdgerecht. Heel vriendelijke bediening. De betere Italiaan van de streek !
Heel lekker gegeten! Vlees was perfect gebakken en begeleid van hele goede ingredienten!
Wij komen zowat elke week eten en dit Italiaans restaurant is schitterend, authentiek en verfijnd. Zonder meer een aanrader. De spaghetti vongole geniet onze voorkeur.
Heel lekkere en authentieke Italiaanse keuken. De kok vertelt gepassioneerd over de suggesties. Kindergerechten zijn beschikbaar, ook al staan ze niet op de kaart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid