facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant L'oh - chef Simon Goyens

Restaurant L'oh -  chef Simon Goyens

Info

Gastronomisch restaurant te Tielt-Winge.

Geschiedenis

Het hart van L’oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem. Een gastronomisch restaurant met een ziel, een familiaal karakter. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.

Adres: Voortstraat 19, 3390 Tielt-Brabant, Brabant, Belgium
Stad: Tielt-brabant
Route: Voortstraat 19
Postcode: 3390



op zoek naar gerelateerd: Ruben Van Gompel
Recensies
Zeer aangename ervaring! 5 gangen menu genomen met aangepaste wijnen. Alles wordt met perfectie gemaakt, gepresenteerd en omkaderd. Super maaltijd op sterrenniveau. Wij komen zeker terug. Hartelijk dank voor de fijne avond
Zeer lekker. Sympathieke bediening. Goede wijn. Porties wat aan de kleine kant.Eten: 4/5
Top restaurant, niet alleen op culinair vlak maar ook het interieur het personeel en de wijnen waren super. Ik heb redelijk wat allergieën van gluten, aardappelen, melk, vanille tot eieren wat een uitdaging is, maar ze hebben met alles rekening gehouden, meer nog ik kreeg een super lekker en leuke alternatief aangeboden. Ze hadden zelfs special crackers voor me gemaakt! Geweldige ervaring, we gaan zeker terug!
Voor herhaling vatbaar. We hebben genoten van begin tot einde. Naderhand krijg je een boekje mee waarin je menu en je geserveerde wijnen instaan. Veel handiger dan je vivino app te raadplegen. Bediening was ook zeer aangenaam.
Mooi restaurant met open keuken. Zeer vriendelijk en kundig personeel. L Oh staat garant voor verfijnde keuken waar we heel erg van genoten hebben! Aanrader!
Dit is niet zomaar heel lekker klasse eten, het is een goed doordacht concept en aangename belevenis. Heel dankbaar voor de fijne avond.
Zeer lekker gegeten, lekkere aangepast wijnen en vriendelijke bediening. Wij komen zeker nog eens terug!
Een verrassend en heel lekker menu. Een jonge ploeg die zeer haar best doet om de gasten te verwennen. Top
Aangenaam rustige sfeer, lekker eten en zeer vriendelijke bediening. Top restaurant met dat tikkeltje extra!
Heerlijk eten, super bediening. Verrast door de aangepaste lactose-en glutenvrije gerechtjes. Dikke merci
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid