facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant l'Atelier

Restaurant l'Atelier

Info

Salade, raclette suisse, côté à l'os, Côtes agneau, jambon à l'os braisé ainsi que des petites restauration

Adres: rue géo libbrecht, 7542 Mont-Saint-Aubert, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: +3269229351
Stad: Mont-Saint-Aubert
Route: rue géo libbrecht
Postcode: 7542


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ma Campagne By Véro. Restaurant-Gîte. Ma Campagne By Véro. Restaurant-Gîte. 183 meter Leuk restaurant met een zeer voortreffelijke keuken.
Recensies
Bij Yasmine en Betrand de hele wereld achterna...
De serveerster maakte een fout in onze bestelling we waren slechts twee van ons en er waren slechts vier tafels bezet toen we aankwamen!. We hadden de gegratineerde dauphinois toen het lam bijna klaar was uitstekende lamsrack. We wachten nog steeds op onze maaltijddrankjes! We beweerden ... we hoefden niet te betalen voor onze hapjes. MAAR, de volgende keer zullen we ergens anders eten!
Het was erg goed en we hadden recht op een heel mooi uitzicht op het landschap. Bedankt en tot snel.
We hadden voor 13.00 uur een tafel voor twee personen gereserveerd. Om 12:50 uur belden we om te zeggen dat we om 13:15 uur zouden arriveren. De beller vertelt me ​​dat er geen probleem is. We komen aan en verrast, ons wordt verteld dat onze tafel niet meer beschikbaar is. Een manager beveelt een personeelslid om een ​​tafel voor ons neer te zetten. We gingen zitten en wachtten 45 minuten om nooit iemand te zien die ons vroeg wat we in de zon wilden drinken. Op deze hittegolfdag begrijpen we maar al te goed dat de keuken moeite heeft om bij te blijven. En daar hebben we geen kritiek op. Integendeel. De ontvangst was betreurenswaardig omdat deze niet bestond. Geen excuus. Niets. Uiteindelijk verlieten we het restaurant om hartelijk te worden verwelkomd in het naastgelegen restaurant, Floréal.
De eigenaren zijn hartelijk. De vriendelijke plek. En er is heel goed eten! Ik raad deze plek aan...
Zeer teleurgesteld over dit restaurant dat op het eerste gezicht uitstekend leek. Inderdaad, nadat we om 21.30 uur hadden gebeld om een ​​tafel te reserveren, kregen we de mogelijkheid om op dat moment bediend te worden. Na ruim drie kwartier wachten krijgen we de kaart en nog een uur later worden we eindelijk aan tafel bediend. De ribsteak was uitstekend, maar helaas is de bearnaisesaus nooit aangekomen en de koude saus die bij het vlees hoort toen het aankwam toen we het vlees op hadden... Dus we dachten dat we deze saus konden proeven met de aardappelen in de oven, maar nogmaals, verrassing, we waren beperkt tot 1 aardappel per persoon, zoveel om je te vertellen dat de mensen die de raclette hadden besteld niet ver zouden gaan. Toen we de serveerster vroegen of het mogelijk was om wat meer te hebben, werden we op een uiterst onaangename en onprofessionele manier opnieuw verpakt. We hadden nog recht op een halve aardappel zeker om bij te komen van een ander bord en een paar sneetjes half ontdooid brood. Parkeren: Zeer kleine parkeerplaats buiten voor alle restaurants.
Eerder teleurstellende ervaring, veel te lange wachttijd voor vrij eenvoudige bestellingen 2 sneetjes brood, het dessert, een uur eerder besteld, is eigenlijk nooit aangekomen. Sterker nog, het lijkt onze schuld te zijn omdat we niet genoeg hebben gevraagd... Ik ben het eens met de mening dat als je geen dure gerechten bestelt, de kwaliteit van de service te wensen overlaat... Jammer, omdat de gerechten die geserveerd worden van goede kwaliteit zijn.
Ik begrijp deze negatieve beoordelingen helemaal niet. Zeer correct onthaal, jong en professioneel zaalteam, zeer aangenaam klein aperitiefplankje om de eerste drankjes te begeleiden, 5-sterren steak met voldoende en kwaliteitsvolle garnering!! Geweldige avond doorgebracht op de hoogten van Doornik. Ik zou daar zonder aarzeling terugkomen.
Helaas verplicht om minimaal één ster te plaatsen anders ..... het was nul !!!!!! Veruit het slechtste "restaurant" in de omgeving. Vergezeld door een baby en een oudere persoon en na verschillende verzoeken om bediend te worden, werden we 2u20 later bediend. Alle tafels die na ons arriveerden, werden ruim voor ons bediend, simpelweg omdat ze het vlees bestelden voor een prijs van 72 euro. Daar we simpele croque monsieur en toast hadden besteld......was dit natuurlijk niet de prioriteit voor deze dames en heren. Het is waar dat om 2 sneetjes brood met een stomme salade te serveren..... het minstens zo lang duurt..... Dus tenzij je hun duurste vlees bestelt, word je veracht, buitenspel gezet en op het randje beledigend en een show voor iedereen opgevoerd.... Dringend vermijden !!!!!!!!
Schitterend restaurant met zijn geflambeerde vlees ... gegrilde specialiteit en de ontvangst is super vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid