facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Hertebos

Restaurant Hertebos

Info

Restaurant Hertebos - Opening March 2019

Adres: Wijnegemsteenweg 132-134, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033441427
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Wijnegemsteenweg 132-134
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Vrijdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Gustatif, Pizza 's Gravenwezel, Restaurant 's Gravenwezel Kerkstraat, brasserie 's gravenwezel, italiaans restaurant 's gravenwezel, Café 's Gravenwezel, Restaurant Schilde, Restaurant 's Gravenwezel Oltre
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Eat things Restaurant Eat things 834 meter Een verborgen parel in 's Gravenwezel waar we toevallig opstoten en kozen wegens de ...
De Vogelenzang De Vogelenzang 2 km Altijd heel lekker! Goeie service en leuke sfeer. Aanrader! Zo veel keer geweest, jar...
Recensies
Ongelooflijk goed! Zijn er geweest met de collegas en ook zij waren onder de indruk. Het wordt uitgebaat door een getrouwd koppel. Zij doet de bediening, onthaal en werkt mee in de keuken en hij is de kok. Het lunchmenu was om van te smullen. Ik ga er zeker nog naartoe met familie en vrienden. Toffe en vriendelijke bediening, met een uitleg voor elk prachtig gepresenteerde gerecht.
Superlekker gegeten. 4 gangen menu genomen met aangepaste wijnen. Prijs/kwaliteit perfect. Vriendelijke bediening. Top,doe zo voort.
Prachtig restaurant , vriendelijke bediening , mooie en zeer lekkere gerechten . Lekkere wijn . Een absolute aanrader. Was er op uitnodiging.
Fijne bediening, lekker eten verrassend en verfrissend qua presentatie en smaken, mooie setting en geweldig ontvangen door de gastvrouw. Hier komen we zeker nog een keertje terug.
Zeer lekkere gerechten en dranken. Vriendelijke en professionele bediening in een zeer aangenaam kader
TOPservice op alle vlakken, een absolute aanrader. Je krijgt een totaalervaring gaande van de super vriendelijke bediening tot overheerlijk culinair eten en drinken.
Super lekker gegeten! Super vriendelijke gastvrouw, kok en personeel. Een gedreven team! Respect voor wat ze doen! Een echte aanrader, we komen zeker nog eens terug!
Wij bestellen wekelijks een take away bij onze fantastische horeca-ondernemers. Hier komen vaak verrassende en lekkere dingen op onze tafel thuis. Sta mij toe om te zeggen dat dit de beste take-out was tot nu! Uitnodigend menu waar elk gerecht uitstekend uitgebalanceerd is in zijn smaken. Duidelijke en gedetailleerde instructies, QR code van hun persoonlijke playlist om het totaalplaatje te vervolledigden. Meer dan uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. In 1 woord... SUBLIEM! Wij hopen stiekem op een Valentijnsmenu Dankjewel team Hertebos! Nick & Tim.
Super lekker gegeten. Unieke smaken. Vriendelijke bediening. Er wordt enorm goed rekening gehouden met allergenen. Dit klein maar gezellig restaurant is ZEKER voor herhaling vatbaar!
Klein, gezellig, met lekker eten en een vriendelijke rustige bediening. Ideaal om een avond te ontspannen en culinair verwend te worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid