facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Hapkin

Restaurant Hapkin

Info

Belgisch-Fillipijnse Keuken



"RestaurantTea-RoomFeestlocatie"
Adres: Ichtegemstraat 18, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: +32474528511
Stad: Kortemark
Route: Ichtegemstraat 18
Postcode: 8610



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Handzame, Restaurants in de buurt, Restaurant Kortemark
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maison Manon Maison Manon 224 meter Zeer lekker ,altijd heel verzorgd een echte aanrader.wij zijn in ieder geval fan
Bistro Balou Bistro Balou 682 meter Heel vriendelijk en lekker! Niks is te veel. Een echte aanrader!
Feestzaal - Bistro         't Achterhuys Feestzaal - Bistro 't Achterhuys 779 meter Eten was lekker maar zeker niet top. De bediening duurt zeer lang er zitten eeuwig du...
Restaurant Nele Restaurant Nele 1 km Top restaurant en goedkoop
Recensies
Vriendelijke gastvrouw die heel goed haar best doet. Het eten was heel lekker... garnaalkroketje smaakte heel vers met zelf nog wat garnaaltjes extra. Scampi's ook super met lekker sausje erbij.
Bij het binnenkomen :onverzorgd sanitair en vooral de man des huizes idem dito. Zat achteraf de kok nog in de ruimte dat we aten, hoesten. ..terug de man des huizes Je kan het tijdelijk moeilijk hebben maar blijf dan uit de eetruimte van de gasten. Het restaurantgedeelte was hetzelfde als 10 jaar terug ongeveer. We kregen bij de aperitief een amuse, het zag er niet uit.Maar het was lekker . Het voorrecht : garnaalkroket met extra garnalen waren super. De scampi maison. Spijtig er zat zowel bij mij als bij mijn dochter een haar in. We hadden dat eigenlijk moeten zeggen. Maar lekker van smaak. Dessert : gewoon een vanille ijsje maar daar was karamelsaus bij. Vooraf zeggen aub . We hebben via social deals weinig betaald. Maar eigenlijk is het de bedoeling dat we tevreden zijn en de volledige prijs willen betalen. Ik heb dat toch al een aantal keren gedaan .De eerste keer via een minder tarief en dan betaal het volledige tarief omdat je zegt. Dat is het echt waard. Nu spijtig genoeg niet : geen hygiënisch gevoel.
garnaalkroket veel te hard gebakken. het hoofdgerecht was de pasta veel te ver gekookt en smaakte waterachtig. Bij de steak zat er niet veel smaak ook meer bleu dan saignant. de Bearnaisesaus smaakte zuur en kwam blijkbaar uit een pot op de menu staat dat bijna alles vers zou zijn. na het melden hiervan was het mijn partner die mss "echte/verse" gewend was. ook waren de borden vuil de grond was vuil en de vesnterbanken lagen er dode vliegen/muggen.
we zijn zeer goed en behulpzaam ontvangen geweest .Een goeie picon met een grote inhoud voor een goeie prijs ;een voorgerechtje met slaatje sla , cressonette en rucola met gerookte zalm en een goeie greep garnalen; hoofdgerecht voor mijn man , een grote biefstuk ik heb die al in vele restaurants kleiner geweten met groentjes en frietjes goed gebakken , voor mij scampis 7 stuks met een goeie saus ,dan nog een lekkere koffie zonder de picon is dit een dagmenu die te waarderen is voor een prijs van 13.5 € per man ze zijn steeds vriendelijk ons hoor je zeker niet klagen
Toffe mensen en goed gegeten alles was in orde Parkeren: Parkeerplaats achter groot aangelegd terras
Uitstekende prijs/kwaliteit. Vriendelijke en vlotte bediening.
Lekker eten,juiste prijs,gezellig warm en heel vriendelijke bediening. Precies wat we zochten. We komen zeker nog is terug!
Vuil. Aperitief wansmakelijk. Eten kleurloos, geurloos en smaakloos ...Eten: 1/5
Lekker gegeten,voor herhaling vatbaar. Parkeren: Redelijke parking
Gezellig en rustige sfeer. Vriendelijke bediening. Parkeren: Inrijden rechts v.het restaurant. Voldoende parking achteraan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid