facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant - Feestzaal Kelsbekerhof

Restaurant - Feestzaal Kelsbekerhof

Info

Kelsbekerhof - bistro basic - voor al feesten of om gewoon lekker te eten!

Adres: Kerkstraat 2, 3850 Nieuwerkerken (Limburg)
Telefoonnummer: 011691387
Stad: Nieuwerkerken
Route: Kerkstraat 2
Postcode: 3850



op zoek naar gerelateerd: Kelsbekerhof kerstmenu, Kelsbekerhof Facebook, Restaurant Nieuwerkerken limburg, Kelsbekerhof cadeaubon, Kelsbekerhof valentijnsmenu, Bistro Basic, Restaurant Sint-Truiden, Kelsbekerhof winkel
Recensies
Heel erg lekker!Eten: 5/5
Excellente bistro en resto. Piekfijn verzorgd. Voor wie 's middags tijd heeft om met een gezellig groepje te lunchen, is het lunchmenu van 70€ all-in een absolute top. Vier uren genieten. Schitterend gedekte tafels. En...allemaal nieuwe hapjes. En elke maand een volledig nieuwe menu, ook de hapjes. Geniet er van een heerlijke middag of avond.
Het beste Resto met het lekkerste eten, fijn en smaakvol, prijs/kwaliteit, top ! Vriendelijke bediening, verzorgd en leuke sfeer. Een echte aanrader !Eten: 5/5
Goede verhouding prijs/kwaliteit. Vriendelijk personeel. Ideale feestlocatie. Niets op aan te merken! Heel goed ontvangen, geen einduur en goede bediening aan tafel voor de drank en aan het buffet voor het hoofdgerecht en dessert. Voorgerecht en soep kwamen aan tafel. Vandaag het zondagmenu genoten. Zeker een aanrader! Hapje, voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert en koffie met snoepjeskar.
Eerste bezoek. Royaal ontvangen door Liana. Zo'n welkom stelt je onmiddellijk gerust als je een sjiekere zaak betreedt. Interieur up to date. Met gestreken tafelkleed. Eten is heerlijk. De wijnen zijn verrassend adequaat. Porties Breugheliaans. Gastvrouw Liana geeft je een keizerlijk gevoel. Wat een feest. Ons zullen ze hier nog dikwijls zien.
Zeer gezellig, ruim en vriendelijk personeel. Eten was zeer verzorgd!Eten: 4/5
Zoals steeds: TOP! Behoeft geen verdere commentaar. Of toch: wat een fantastische ober. Koesteren!Eten: 5/5
Zeer lekker eten, goed georganiseerd en vriendelijke vlotte bediening.Eten: 5/5
Weer zeer tevreden. Vriendelijk personeel. Als je er nog niet bent geweest is dit zeker een aanrader. Prachtige locatie .
Kelsbekerhof is een referentie in de wereld van de horeca . Om beter te doen moet je wel alle registers open trekken. Geen opmerkingen , alles top en niet te vergeten , betaalbaar en dat is toch mooi meegenomen als klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid