facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant East Corner

Info

Nieuw restaurant in de Oosthoek met loungebar, tapas, lunch en dinner. Kom genieten en laat je onderdompelen in een ongedwongen sfeer in een gezellig kader. Ook welkom voor enkel een drankje.

Sluitingsdag: woensdag



"Vindt u het ook zo leuk om verschillende kleine gerechten te proberen met een goed glas wijn erbij? Dan bent u bij Restaurant East Corner in Knokke-Heist aan het juiste adres. Bij ons kunt u zowel voor lunch & diner heerlijk eten en drinken in zuiderse sfeer. Van tapas tot mosselen of een compleet 3 gangen menu, u vindt het allemaal terug op onze gevarieerde menukaart. Ook voor huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten en andere evenementen, is ons restaurant met lounge bar een zeer geschikte locatie."
Adres: Oosthoekplein 25, 8300 Knokke-Aan-Zee, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050/622 333
Stad: Knokke-aan-Zee
Route: Oosthoekplein 25
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurants Oosthoekplein Knokke, Tapas Knokke Take away, Restaurant Knokke Zoute, Gezellige restaurants Knokke, Restaurant driehoeksplein Knokke, Sharing restaurant Knokke, Klassiek restaurant Knokke, Bistro de la Mer Knokke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Savoye Ignace De Savoye Ignace 3 km Lekker en eerlijk gegeten, vriendelijke bediening en de chef heeft een nog zelden gez...
Chez Joël & Tammy Chez Joël & Tammy 3 km P'tit Bistro&Tearoom in het mondaine Knokke met prachtig panorama over de Lippenslaan...
Recensies
Wij vonen persoonlijk het personeel niet zo vriendelijk, het was duidelijk wie wel of niet vaste klant is. Prijzen zijn aan de dure kant maar je zit natuurlijk wel in Knokke. Bord groentensoep 8 euro.Op ons eten hebben we ook zeer lang moeten wachten. Nee niet voor herhaling vatbaar. Wel een mooie zaak.
Gezellig zaakje. Wij hebben er alleen iets gedronken tijdens onze zwin wandeling.Sfeer: 5/5
Supper rustig geen lawaai stil
Leen is een uitstekende chefkok en zij ontvangt je met veel warmte. Heel lekker gegeten en dit al iedere keer dat wij er zijn geweest. Leentje, een dikke pluim voor jouw hele lekkere kookkunsten. Parkeren: Parkeerplekken voor de deur
Heel vriendelijke bediening met een gezellige babbel en vooral heel lekker, smakelijk eten. Ruime keuze. Zeker gaan voor de specials van de dag.
Ik hoop dat de puinhoop die wij ervaren hebben tijdens ons bezoek niet de standaard is. Ik hoop echt dat het door personeelstekort was dat het restaurant één grote puinhoop was. De bediening was zeer zwak, volgens mij was de garçon niet bepaald nuchter te noemen. Op de schoteltjes met hapjes als voorafje aan €25 lag amper iets op. Het hoofdgerecht daarentegen was na zéér lang wachten voor 2 verschillende gerechten voor 8 personen behoorlijk goed. Helaas moesten de potjes mosselsaus gedeeld worden omdat er niet voor iedereen een potje voorzien was. De rekening vragen was ook niet evident, het zaalpersoneel had er blijkbaar genoeg van en stond gezellig een praatje te slaan in een restaurant dat ontploft was. 1 wijze tip, drinken tijdens het werken is echt geen goed idee.
Mooie en gezellige locatie. Wat ikzelf minder hygiënisch vind is dat er een hond rondloopt in de zaak waar je ook een restaurantkeuken hebt. Dat liet mij beslissen om er niet te eten.
Rustige plaats sfeervol ingericht met een ruime 'aperitiefhoek'. We aten een mozarella di bufala vergezeld van een uitstekende chardonnay Abott Delaunay 2018. De steak was perfect gebraden en lekker. We dronken er een smaakvolle siciliaanse huiswijn bij. Het dessert met vers fruit, coulis van rode vruchten en ijs mocht er zijn. We sloten af met een kannetje muntthee.
Veel te duur voor hetgeen je krijgt. Bvb € 19,50 voor 2 garnaalkroketten. Wij komen alvast niet meer terug.
het personeel tot mijn grote verbazing droeg het mondmasker totaal verkeerd tot zelfs niet, en een hond loopt gewoon rond in de zaak. Hygiene??? Brusketta was niet naar verwachting, maar eerder een geconcentreerde tomatentapenade ipv de echte Brusketta met stukjes tomaat en olie. Geen aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid